«Όχι» του Διαγόρα στην ΑΣΑ για διεξαγωγή του αγώνα στην Καρδίτσα

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Στεφανοβικείου

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου την ημέρα του αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου, αφού η βλάβη του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή έξω από τη Λάρισα έφερε καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, ενώ και η συνέχεια της διαδρομής είχε εμπόδια.

Έτσι, ήρθε και το 4-0 σε βάρος του Διαγόρα ως κερασάκι στην τούρτα της ατυχίας, ωστόσο τα μέλη της ομάδας δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι άλλο, πέρα από το να κοιτάξουν το φινάλε της χρονιάς την Κυριακή εντός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Άλλωστε βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Ιουλίου, οπότε ήδη δρομολογούνται εξελίξεις για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports» οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν από τη διοίκηση του Διαγόρα να δοθεί το παιχνίδι στην Καρδίτσα, προκειμένου να του δώσουν και εορταστικό χαρακτήρα για την άνοδο της ομάδας τους στη Super League 2. Ωστόσο η απάντηση από πλευράς Διαγόρα ήταν αρνητική, παρά τις συνεχείς οχλήσεις.

Η επόμενη χρονιά

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση έχει κάνει ήδη κάποιες πρώτες σκέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αρχή θα γίνει με τη συζήτηση με τον Στέλιο Αρσένο, με τις δύο πλευρές να έχουν αμοιβαία εκτίμηση και η συνεργασία τους φυσικά να κρίνεται απολύτως πετυχημένη.

Ο ίδιος ο Στέλιος Αρσένος εξάλλου έχει δώσει προτεραιότητα στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, παρά το γεγονός ότι την περίπτωσή του εξετάζουν και άλλοι σύλλογοι, όπως η Δήμητρα Ευξεινούπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports».

Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν ή θα γίνουν ακόμη και παράλληλα, συζητήσεις με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Ωστόσο η καλή χρονιά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων για κάποιους από αυτούς, όπως είναι οι Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης, με τους δύο Λαρισαίους να έχουν μπει στο μικροσκόπιο ομάδων της περιοχής και όχι μόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.