ΟΕΑΝΑΒ: «Η Κωπηλασία πρέπει να τύχει προσοχής των τοπικών Αρχών»

Συγχαίροντας Δαλίδου και Αδάμ για τα μετάλλια στο παγκόσμιο του Βαρέζε

Το χρυσό μετάλλιο της Σοφίας Δαλίδου και το χάλκινο του Παναγιώτη Αδάμ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 στο Βαρέζε, έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ΟΕΑΝΑΒ, καθώς και οι δύο αθλητές προέρχονται από τις τάξεις τους. Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή της πάντως η διοίκηση του ΟΕΑΝΑΒ σημειώνει ότι βάσει επιτυχιών, η Κωπηλασία θα πρέπει να στηριχθεί αναλόγως και από τις τοπικές Αρχές…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη , οι προπονητές και οι αθλητές αθλήτριες  του ΟΕΑΝΑΒ καθώς και οι φίλοι της βολιώτικης Κωπηλασίας συγχαίρουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΟΕΑΝΑΒ Σοφία Δαλίδου για το χρυσό μετάλλιο με παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ΟΕΑΝΑΒ Παναγιώτη Αδάμ  για το χάλκινο μετάλλιο  στο τετραπλό σκιφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 και Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του συλλόγου, χωρίς να ξεχνά και τους υπόλοιπους Βολιώτες και Βολιώτισσες που συμμετείχαν στη διοργάνωση. «Επίσης συγχαίρει τους Βολιώτες αθλητές Απόστολο Λυκομήτρο για το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ και τις αθλήτριες Ευθυμία Κουκλουμπέρη, Σωτηρία Μιχαηλίδου για την όγδοη θέση στην τετράκωπο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Κάπου εκεί, στην ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΕΑΝΑΒ αναφέρεται στην προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι τοπικές Αρχές, υπογραμμίζοντας ότι αυτό συμβαίνει ήδη σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. «Ο ΟΕΑΝΑΒ συνεχίζει και την νέα αγωνιστική χρονιά με σοβαρότητα και  αγωνιστικό προσανατολισμό σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί. Με τις συνεχιζόμενες Ολυμπιακές και Παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών Κωπηλασίας πρέπει τουλάχιστον η Κωπηλασία να αναδειχθεί ως κορυφαίο άθλημα και να τύχει της απαραίτητης προσοχής από τις τοπικές αρχές όπως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας» σημειώνει ο σύλλογος, με τα μέλη του να εκφράζουν τη σιγουριά για νέες επιτυχίες κωπηλατών και κωπηλατριών που προέρχονται από τον Βόλο. Γι’ αυτό προφανώς και τονίζουν την ανάγκη στήριξης σε όλα τα επίπεδα, ώστε η επίτευξη διακρίσεων να είναι ακόμη πιο εφικτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.