Οι 14 παίκτες που δεν συνεχίζουν στη Νίκη και οι τρεις Βολιώτες των «κυανόλευκων»

Συν οι 11 μεταγραφές και οι 13 παραμένοντες

Μπορεί η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί να ήταν ότι η Νίκη Βόλου θα διατηρήσει έναν σταθερό κορμό από την προηγούμενη περίοδο και θα κάνει συγκεκριμένες προσθήκες, αλλά οι αριθμοί δείχνουν μία κάπως διαφορετική εικόνα.

Αρχικά θα πρέπει να δει κανείς ότι 14 παίκτες αποτελούν παρελθόν όπως όλα δείχνουν από τους «κυανόλευκους», με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου πάντως να μην εκδίδει αποχαιρετιστήριες ανακοινώσεις ή με περιεχόμενο λύση συνεργασιών. Έτσι, όπως φαίνεται δεν συνεχίζουν οι Μανώλης Αλιατίδης, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Ξενοφών Πάνος, Κώστας Περιστερίδης, Θωμάς Βασιλείου, Θωμάς Τσιμπούκας, Λούκας Γκαρσία, Θανάσης Στοΐνοβιτς, Νίκος Κουσκουνάς και Γιάννης Κυρίτσης που δεν ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση, ή που είναι δεδομένο ότι έχουν αποχαιρετήσει.

Στις αποχωρήσεις θα πρέπει να υπολογίζει κανείς και αυτές των Θάνου Κυρίτση και Βασίλη Αλτιντζή, με τον Αθανασίου από την άλλη να έχει εδώ και καιρό επιστρέψει στον Ατρόμητο Αθηνών μετά τον δανεισμό του και τον Μάνο Αποστολίδη ν’ αποσύρεται από την ενεργό δράση. Σύνολο 14…

Από την άλλη, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 11 μεταγραφές, με τις περισσότερες να έχουν γίνει γνωστές, και άλλες να έχουν διαρρεύσει. Έτσι, νέα πρόσωπα αποτελούν οι Νίκος Μπουργάνης, Στράτος Μισιρλής, Παύλος Λογαράς, Γιώργος Δεληζήσης, Στέλιος Δημητρίου, Αντώνης Αναστασίου, Σάββας Τοπαλίδης, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Κριμιτζάς, Μπρούνο Μορέιρα και Όσκαρ Σιαφά.

Από την τελευταία χρονιά έχουν παραμείνει οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλης Ανδρέου, Χρήστος Γρομητσάρης, Πασχάλης Κάσσος, Νέτι Μέτσε, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Παύλος Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Βασίλης Γαβριηλίδης, Γιώργος Μπάλλας (έστω και αν δόθηκε δανεικός), Χοσέτε Μιράντα, Αντόνιο Ροχάνο και Χρήστος Τζιώρας. Σύνολο 13, που σίγουρα είναι ένας άξιος λόγου αριθμός.

Όμως, από τους 24, μόλις τρεις είναι… εκ Βόλου ορμώμενοι. Οι Νέτσε, Μπάλλας και Μπουργάνης είναι οι μοναδικοί που έχουν άμεση σχέση με την περιοχή, ενώ στην πρώτη προπόνηση παρόντες ήταν και οι παίκτες που προέρχονται από την Κ20 και συγκεκριμένα οι Κώστας Αλεξιάδης, Αποστόλης Τζιάνης και Σωκράτης Τόγιας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.