Οι δηλώσεις προπονητών μετά το Νίκη-Πιερικός 2-0

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πιερικό, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Νίκη Βόλου όλη τη φετινή σεζόν και τόνισε ότι «αν ήμασταν όλοι καλά από την αρχή της σεζόν, θα ήμασταν αλλιώς»», εννοώντας πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ σημείωσε ότι το σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό ήταν το πιο γεμάτο του φετινού πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο προπονητής του Πιερικού Γιώργος Βαζάκας σημείωσε ότι τα δύο γρήγορα γκολ που έβαλε η Νίκη, της έδωσε την ηρεμία και τα ηνία του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο η ομάδα του να δέχεται τέτοιο γκολ από στημένη φάση (σ.σ. το δεύτερο της Νίκης).

Αλέκος Βοσνιάδης: “Προσθέσαμε τρεις πόντους ακόμα για να πάμε πιο κοντά στο στόχο μας. Μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, με αρκετές τελικές και γενικά είχαμε το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει, μιας και είμαστε μια αξιόπιστη ομάδα. Καταλαβαίνω ότι όλος ο κόσμος έχει προβλήματα. Θεωρώ ότι το πλασάρισμά μας στο τέλος του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερο απ’ ότι υπολογίζαμε. Η καλή φετινή παρουσία μας μπορεί να μας οδηγήσει σε μία ακόμα καλύτερη του χρόνου. Και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν επιθετικά. Εμείς με την επιστροφή και των Ροχάνο, Γρομητσάρη και Τζιώρα θα γίνουμε ακόμα πιο ισορροπημένοι.
Σχετικά με το όμορφο γκολ του Κυριακίδη με σουτ από μακριά, ο κ. Βοσνιάδης τόνισε: «Ο Κυριακίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ».

Σχετικά με το εάν ήταν η εμφάνιση της Νίκης Βόλου η πιο μεστή, στο φετινό πρωτάθλημα, απάντησε «Σίγουρα, η πιο γεμάτη. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, την ηρεμία που έπρεπε και δεν βιαστήκαμε. Πολύ καλή παρουσία π’ όλα τα παιδιά.

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, εκτός έδρας, τόνισε: «Όπου παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε. Μέχρι τώρα είχαμε μια πολύ δύσκολ σεζόν, με τις απουσίες πολλών παικτών. Υπήρχαν παιχνίδια όπου είχαμε 13 παίκτες στην αποστολή, και σε κάποια ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ –όπως στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας- βάζαμε στόπερ. Κανείς δεν ανέδειξε αυτή την κατάσταση. Κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι ψάχναμε για δικαιολογίες. Αν ήμασταν όλοι καλά από την αρχή της χρονιάς και δεν αντιμετωπίζαμε τόσα προβλήματα (σ.σ. τραυματισμοί και κορωνοϊό), θα ήμασταν αλλιώς. Στόχος μας τώρα, με την επιστροφή και των τριών που απουσιάζουν, είναι να κλείσουμε τη χρονιά, όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Γιώργος Βαζάκας: Η Νίκη Βόλου είναι μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς έχουμε διαφορετικούς στόχους. Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ, εντάξει, το πρώτο ήταν ένα σουτ από τα 50 μέτρα, αλλά το δεύτερο που δεχόμαστε από στατική φάση είναι ανεπίτρεπτο. Μετά από αυτά τα γκολ, η Νίκη πήρε τα ηνία του αγώνα και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να μην ρισκάρουμε και να μπορέσουμε να βρούμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Την ομάδα μου τη διατρέχει μία κακοδαιμονία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα «σπάσει». Την Τετάρτη θα νικήσουμε (σ.σ. υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου ο Πιερικός) για να πατήσουμε στα πόδια μας και να σώσουμε την κατηγορία. Η Νίκη Βόλου είναι πολύ καλή ομάδα και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.