Οι μεταγραφές αθλητών και αθλητριών στίβου για σωματεία της Μαγνησίας

Σύμφωνα με τη λίστα του ΣΕΓΑΣ

Αρκετές μετακινήσεις αθλητών και αθλητριών έγιναν στη διάρκεια της περιόδου των μεταγραφών για τα σωματεία του στίβου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ηξ Επιτροπή Μεταγραφών μελέτησε όλες τις αιτήσεις και το Διοικητικό συμβούλιο τις επικύρωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης (28/12). Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν 758 μεταγραφές ανάμεσα σε σωματεία όλης της Ελλάδας, ενώ τέσσερις περιπτώσεις αφορούν αλλοδαπούς αθλητές που εντάσσονται σε ελληνικούς συλλόγους.

Φυσικά, κάποιες μεταγραφές αφορούν και αθλητές και αθλήτριες σχετικά με συλλόγους της Μαγνησίας. Αρχικά αναφέρεται η Όλγα Καραμανλάκη που από τη Νίκη Βόλου εντάσσεται στον ΓΣ Βόλου. Από εκεί και πέρα, η Άννα Ζωγράφου από τον ΑΟ Μαγνησίας και η Μαρία Θάνου από τον ΓΣ Βόλου, μετακινούνται αμφότερες στον Άτλαντα Βόλου.

Από τον Άτλαντα Βόλου στη Νίκη Βόλου εντάσσεται η Παρασκευή Καυκούλα, όπως και η Σταυρούλα Καρατζιώλη από τον ΓΣ Βόλου.

Από τον Άτλαντα στον ΑΟ Μαγνησίας οδεύουν η Θεοδώρα Κωνσταντινίδου και ο Δημήτρης Παραγιούτσικος, ενώ στον Άτλαντα μετακινείται από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο η Ναταλία Γαΐτη. Από τον ΑΟ Μαγνησίας στον ΑΣ Ολυμπιακή Δομή 2004 πήρε μεταγραφή ο Δημήτρης Αγγελούσης

Τέλος, από τον ΓΣ Βόλου στη Νίκη Βόλου μετακινείται ο Απόστολος Γρηγορίου, ενώ ο ΑΟ Μαγνησίας παίρνει από τη Νίκη Βόλου τη Δομηνίκα Χρήστου και από τον Άτλαντα Βόλου τη Στεφανία Παραγιούτσικου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.