Oι Νέοι του ΟΥΚ αναγκαστικά στη Νέα Ιωνία, κλειστή η μεγάλη πισίνα του ΕΑΚ

Οι Νέες στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα των ηλικιακών πρωταθλημάτων πόλο

Με την Α’ Φάση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ19) και Νέων γυναικών (Κ19), ανοίγει το ερχόμενο τριήμερο (25-27 Νοεμβρίου) η αυλαία των ηλικιακών πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23, με τους Νέους του ΟΥΚ Βόλου να υποδέχονται τους αντιπάλους τους στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, αφού η μεγάλη πισίνα του ΕΑΚ Βόλου έχει κλείσει, με τη διοίκηση να επικαλείται… βλάβη, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου, Τάσος Μαρινάγης…

Αναγκαστικά λοιπόν, και χωρίς να έχει γίνει γνωστό χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της βλάβης που επικαλούνται οι αρμόδιοι, τόσο οι Νέοι του ΟΥΚ Βόλου όσο και όλοι οι σύλλογοι και τα τμήματα των ακαδημιών τους, εφόσον δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη πισίνα, χρειάζεται να μετακομίσουν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πρόγραμμα. Τώρα, αν αυτό τους επιτρέπει να λειτουργήσουν ομαλά, οι εκπρόσωποι των συλλόγων μπορούν μόνο να το κρίνουν και να το πουν.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου θα συμμετέχει στον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Στους Νέους Άνδρες, ο ΟΥΚ Βόλου θα φιλοξενήσει τον ΝΟ Λάρισας, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Νέο Ηρακλή, στον έναν από τους συνολικά εννέα ομίλους, εκ των οποίων οι πέντε είναι στην Αττική, ενώ ένας αφορά τη Θεσσαλονίκη, ένας ακόμη την Πάτρα και ένας την περιοχή της Κρήτης.

Στη Β’ Φάση (10-12 Δεκεμβρίου) προκρίνονται συνολικά 19 ομάδες (οι τρεις πρώτες από τον Όμιλο Πατρών και οι δύο πρώτες από τους υπόλοιπους). Το πρόγραμμα από εκεί και πέρα για τους αγώνες έχει ως εξής:

Σάββατο 26/11

ΟΥΚ Βόλου-Άρης Θεσσαλονίκης (19:00)

ΝΟ Λάρισας-Νέος Ηρακλής (20:15)

Κυριακή 27/11

ΟΥΚ Βόλου-Νέος Ηρακλής (10:00)

ΝΟ Λάρισας-Άρης Θεσσαλονίκης (11:15)

Άρης Θεσσαλονίκης-Νέος Ηρακλής (17:00)

ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου (18:15)

Στη Β’ Φάση (10-12 Δεκεμβρίου) προκρίνονται συνολικά 19 ομάδες (οι 3 πρώτες από τον Όμιλο Πατρών και οι 2 πρώτες από τους υπόλοιπους).

Στις Νέες Γυναίκες…

…Έχουν καταρτιστεί πέντε όμιλοι (δύο στην Αττική, ένας στην Κρήτη και έναν στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα συμμετέχει ο ΟΥΚ Βόλου), με τη βολιώτικη ομάδα να αντιμετωπίζει τους ΑΠΣ Οξυγόνο, Νέο Ηρακλή και ΠΑΟΚ.

Οι Βολιώτισσες αντιμετωπίζουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου τον Νέο Ηρεακλή, και το Σάββατο 26 του μηνός τους ΑΠΣ Οξυγόνο και ΠΑΟΚ. Στη Β’ Φάση (10-12 Δεκεμβρίου), δεν προκρίνονται οι τελευταίες ομάδες των ομίλων (σύνολο 14).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.