Οι παραιτήσεις παραμένουν σε πρώτο πλάνο στην μπασκετική Νίκη…

Ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από αμφότερες τις πλευρές

Δεν φαίνεται ν’ αλλάζει κάτι άμεσα στις αποφάσεις στελεχών της μπασκετικής Νίκης να παραιτηθούν από τα πόστα τους, μετά και τη συνάντηση που έγινε και με τη νέα πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, με το σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο να ετοιμάζεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ήδη είχε διαρρεύσει ότι είχαν σημειωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα μαζικές παραιτήσεις του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου, οι οποίες πάρθηκαν πίσω προσωρινά ελπίζοντας σε διοικητικές αλλαγές, και διαφωνώντας κάθετα με την απομάκρυνση παικτών από το ρόστερ της ομάδας (Σπηλιόπουλος και Τσεσμετζίδης τα ονόματα που αναφέρονται και από στελέχη των «κυανόλευκων»).

Οι πληροφορίες ανέφεραν πάντως ότι στη σημερινή προπόνηση επρόκειτο να βρεθεί η νέα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Άννα Χατζηπλάτων, όπως και έγινε προκειμένου να εγγυηθεί στους παίκτες και στα μέλη του επιτελείου ότι η δουλειά όλων συνεχίζεται απρόσκοπτα με φόντο το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο να δοθεί και έξτρα κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια στη διεκδίκηση της νίκης το ερχόμενο Σάββατο… Όμως από την άλλη, τα υπό παραίτηση στελέχη δεν φάνηκε να πείθονται σε γενικές γραμμές και από την άλλη δείχνουν να εμμένουν στις παραιτήσεις τους.

Από πλευράς των υπό παραίτηση μελών του αγωνιστικού τμήματος η σιγή ασυρμάτου συνεχίζεται και σήμερα το απόγευμα, αλλά δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση για να παρουσιάσουν τη δική τους επίσημη άποψη, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Διοικούσα Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή μπορεί σε ορισμένα μέλη της μπασκετικής Νίκης πάντως να μην αρέσουν οι φήμες και τα σενάρια, αλλά αυτά είναι δεδομένα και όλες αυτές τις μέρες έχουν διακινηθεί κατά κόρον στα μπασκετικά στέκια. Πέρα από πρόσωπα για ανάληψη διοικητικών καθηκόντων, ως και όνομα προπονητή ακούστηκε. Αυτό ήταν του Βλάντο Μαϊστρένγκο, πρώην προπονητή του Κεραυνού Λάρισας που ήταν από τους πρώτους που είχε ο Βασίλης Σπανούλης στην μπασκετική του καριέρα, αν και είναι πολύ νωρίς να επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.