Oικογενειακό διπλό για τη Νίκη Βόλου και συμπεράσματα

Εντατική προετοιμασία ενόψει ΠΟ Τρίγλιας

Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου ανήκει στο παρελθόν για το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της Νίκης Βόλου, καθώς ο Στάικος Βεργέτης φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. «Τα παιδιά ξεχείλιζαν από πάθος» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «κυανόλευκων», και αυτό το πάθος θέλει να δει και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την έξοδο στη Χαλκιδική την ερχόμενη Κυριακή.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, με τον Στάικο Βεργέτη να θέλει να δει τους παίκτες του σε… αγωνιστική δράση και να βγάλει από τη μία περισσότερα συμπεράσματα αλλά και να περάσει ακόμη περισσότερα στοιχεία που θέλει, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο προπονητής των «κυανόλευκων» ζήτησε να μαγνητοσκοπηθεί η σημερινή προπόνηση, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να τη μελετήσει και να υπογραμμίσει βασικά κομμάτια στα οποία θέλει να δει περισσότερη βελτίωση. «Πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι, γιατί έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας» δήλωνε άλλωστε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μετά το τέλος του αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη Βόλου σε οκτώ αγωνιστικές έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, έχει πετύχει οκτώ τέρματα ενώ έχει δεχθεί συνολικά 10, κάτι που μεταφράζεται στο δεύτερο χειρότερο παθητικό, μετά τον Θεσπρωτό που έχει δεχθεί 14 τέρματα, ενώ δέκα έχουν δεχθεί επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου και το Αιγάλεω.

Ατομικό ο Ντομίνγκεθ, θεραπεία ο Καμπαγέρο
Όσον αφορά τους παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, δεδομένη είναι η επιστροφή του Ιορδανίδη, έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα, ενώ εκτός θα μείνει ο Σωτήρης Μπαλάφας, έχοντας να εκτίσει ποινή μίας ακόμη αγωνιστικής, της τελευταίας από το σύνολο τεσσάρων που είχε μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Όσον αφορά την περίπτωση του Καμπαγέρο, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ωστόσο το πρόγραμμα γι’ αυτόν σήμερα είχε θεραπεία, και βρέθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για να παρακολουθήσει απλά το τελευταίο μέρος της προπόνησης χωρίς να συμμετέχει σ’ αυτήν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, καθώς μετά το χτύπημα στα πλευρά ήρθε και μία ίωση με πυρετό και πονόλαιμο να τον ταλαιπωρήσει. Η πορεία του αποθεραπείας του τραυματισμού του όμως δείχνει να εξελίσσεται πολύ καλά όπως σημειώνουν μέλη των «κυανόλευκων», και εφόσον ο παίκτης ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΟ Τρίγλιας. Από την άλλη όμως, ο Στάικος Βεργέτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει μία πρόωρη συμμετοχή του παίκτη σε αγώνα, καθώς πιθανότατα προτιμά να τον έχει στη διάθεσή του 100% υγιή, παρά να ρισκάρει μία πιθανή υποτροπή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.