«Οικογενειακό» γεύμα στον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ αλλά και οι υπάλληλοι των γραφείων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γευμάτισαν σε ευχάριστο κλίμα σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης. Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές χαλαρές και οικογενειακές στιγμές όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί ότι θα κάνουν μετά το 3 στα 3, με τις ισάριθμες δηλαδή νίκες κόντρα σε Ιεράπετρα, Καλαμάτα και Ιάλυσο.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σούλης Παπαδόπουλος και όλοι ευχήθηκαν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και να επαναληφθεί το γεύμα μετά τα επόμενα τρία νικηφόρα παιχνίδια που είναι και ο στόχος όλων!

Στο τραπέζι παραβρέθηκαν εκτός των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Διονύσης Παππάς, ο άμεσος συνεργάτης του Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία προπονητής Σάββας Καριπίδης, ο γυμναστής Νίκος Ορφανίδης, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος, ο υπεύθυνος των γραφείων Μίλτος Μαργαρός, καθώς και η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Αλίκη Φωτιάδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.