Όλα δείχνουν άνοδο Νίκης και παραμονή Ολυμπιακού Βόλου

Τέλος στα πρωταθλήματα μπάσκετ έβαλε η ΕΟΚ

Σε αχαρτογράφητα νερά αρχίζει και κινείται το ελληνικό μπάσκετ μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας να προχωρήσει σε οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό φανερώνει το έγγραφο το οποίο διέρρευσε, με την ΕΟΚ να επικαλείται τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και επικαλούμενη τις σχετικές αποφάσεις και οδηγίες της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της Πολιτείας.

Το πώς θα διαμορφωθεί ο μπασκετικός χάρτης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε ποιες κατηγορίες ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Όπως τονίζεται στο σχετικό έγγραφο, το ΔΣ της ομοσπονδίας θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων.

φαίνεται ότι τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά με μεγαλύτερο αριθμό ομάδων σε κάθε κατηγορία καθώς δύσκολα θα υπάρξουν υποβιβασμοί, ενώ από την άλλη θα προβιβαστούν κανονικά οι ομάδες που βρίσκονται στις ανάλογες θέσεις των κατηγοριών. Αυτό μεταφράζεται σε άνοδο της Νίκης στην Β εθνική κατηγορία και σε παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.