Όλα δείχνουν χωρίς Κέρι και Παπαδήμα στην Άμφισσα

Ο Κέρι στο ματς του πρώτου γύρου με τον Φωκικό

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Λόρι Κέρι και του Νίκου Παπαδήμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Φωκικό. Ο αρχηγός των κυανόλευκων συνέχισε και στην προπόνηση της Παρασκευής, στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, το ατομικό πρόγραμμα, με το τεχνικό τιμ να αποφασίζει πως δεν πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς ακόμα, ρισκάροντας τυχόν υποτροπή στο σφίξιμο που αισθάνεται στο πόδι. Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, ύστερα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι δεδομένο ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρίνεται αρκετά δύσκολο να συμπεριληφθούν οι δύο ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Άμφισσα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να παίρνουν τις τελικές τους αποφάσεις στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, στην οποία θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Πάντως η πολύ πιθανή απουσία του Κέρι θα είναι η πρώτη του φέτος στο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση μη χρησιμοποίησης των δύο, είναι αφενός δεδομένη η συμμετοχή του Καντούτση (επιστρέφει, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι) δίπλα στον Καρτσαμπά στο βασικό σχήμα, ενώ ο Ντόστανιτς έχει να σκεφτεί πέντε ποδοσφαιριστές για τρεις θέσεις (Δεμηρτζόγλου, Βουκομάνοβιτς, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Βουρδάκης), μεσοεπιθετικά, πίσω από τον σέντερ φορ με δεδομένη και την πρόσφατη λύση συνεργασίας με τον Φάμπιο.

Η Νίκη επιθυμεί, μετά το χαμένο ντέρμπι πριν δύο Κυριακές στο Πανθεσσαλικό, την επιστροφή στα τρίποντα, την Κυριακή (3/3, 15:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς βρίσκεται σε χρονική περίοδο ανασύνταξης, ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα στο βολιώτικο “clasico” κι έχει θέσει ως στόχο το απόλυτο σε νίκες στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκειμένου να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να κόψει εκείνη πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Απέναντί της θα βρεθεί η ομάδα του Φωκικού, η οποία, βάσει πρόχειρων μαθηματικών υπολογισμών και κοινής ποδοσφαιρικής λογικής, ήδη έχει αποχαιρετήσει τη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, καθώς απέχει δέκα πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας να αντιμετωπίσει στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια τους δύο πρωτοπόρους, Ολυμπιακό και Νίκη.  Όπως είναι λογικό, το εγχείρημα “παραμονή” για την ομάδα της Άμφισσας μοιάζει ανέφικτο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ματς για τη Νίκη θα είναι εύκολο, άσχετα αν έχει όλες τις δυνατότητες η ίδια να το μετατρέψει σε τέτοιο.

Θυμίζουμε ότι ο Φωκικός έχει στην έδρα του μία νίκη από τις 4 Νοεμβρίου κόντρα στον Θησέα με 2-0, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς. Στον πρώτο γύρο η βολιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 5-0 με δύο γκολ του Τζιώρα και ένα των Ιορδανίδη, Κέρι και Βουκομάνοβιτς.

Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Παπακωνσταντίνου του συνδέσμου Φθιώτιδας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.