Ολα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο φέτος στον Ολυμπιακό Β.

Προετοιμασία με το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να δίνει το παρών, σε αντίθεση μ’ αυτό που έγινε πέρσι, ένα αθλητικό κέντρο, αυτό στον Άγιο Γεώργιο, που θα λύσει όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και το οποίο είναι θέμα χρόνου να τελειοποιηθεί, αποτελώντας ήδη ένα «στολίδι» και έχοντας αναβαθμιστεί φανερά εν συγκρίσει με την περασμένη σεζόν, και επιστροφή δύο ανθρώπων, που είχαν πολύ μεγάλη συμβολή στην επιτυχία πριν από δύο χρόνια της κατάκτησης του πρωταθλήματος: του Περικλή Αμανατίδη και του Θωμά Μακρή, οι οποίοι άρχισαν να χτίζουν από νωρίς την ομάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά τη συνταγή της επιτυχίας.

Αυτά αποτελούν τρία πολύ βασικά στοιχεία στην έναρξη της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, τα οποία δείχνουν ότι από την αρχή φέτος όλα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ανανέωση σημαντικών παικτών, αλλά και την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, τη στιγμή που αναμένονται κι άλλοι 3-4 που θα κλείσουν το ρόστερ, οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ξεκινήσει φέτος από διαφορετική αφετηρία και έχουν πείσει τον κόσμο τους ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης, που ήταν επιβεβλημένο μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Οι παίκτες θα γυμναστούν στο γήπεδο του Σαρακηνού και το Σάββατο θα δώσουν το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου εκτός έδρας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.