«Όλα θα πάνε καλά» το μήνυμα από τη συνάντηση ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Παρουσία και εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών

To άμεσο μέλλον είναι αυτό που απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου και που επηρεάζει τη συνέχεια και την προσπάθεια της ομάδας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς και στην ανανεωμένη κατηγορία της Super League 2. Ειδικά από τη στιγμή που η νυν διοίκηση αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον υποψήφιο επενδυτή ώστε ν’ αναλάβει την ομάδα, το ερωτηματικό για το τι μέλλει γενέσθαι τουλάχιστον επισήμως παραμένει στο προσκήνιο.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν και επαφές ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και μία τέτοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (06/07) προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν για τα τεκταινόμενα και για το τι μπορεί να ακολουθήσει, παρουσία μάλιστα και εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών. Άλλωστε, το ερωτηματικό του τι θα πράξει η νυν διοίκηση αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση αναμένεται να απαντηθεί σήμερα κιόλας, με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports» η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν εποικοδομητική όπως σημειώνεται και το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό. «Όλα θα πάνε καλά» είναι το μήνυμα που προέκυψε από τη συνάντηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι επόμενες κινήσεις

Σε κάθε περίπτωση μερική έστω αλλαγή προσώπων στην ΠΑΕ δεν αποκλείεται, ωστόσο οι βασικοί πρωταγωνιστές μπορούν να έχουν ρόλο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Άλλωστε οι κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με τον Βασίλη Βούζα να προβάλει ως το φαβορί για τη θέση του προπονητή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και με τους διοικούντες να κάνουν τα πλάνα τους σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό, για την παραμονή κάποιων παικτών, για την ολοκλήρωση συνεργασιών αλλά και για μεταγραφικές προσθήκες.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει κάποιοι από τους ξένους παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ υπάρχει θέληση για ανανέωση συμβολαίων με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία αγωνιστική περίοδο, όπως είναι ο Ιάσων Παπαδημητρίου, που ήταν και πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα της Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.