Ολική επαναφορά για τη Νίκη, 71-73 τη Δόξα Λευκάδας!

Κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στο 4ο δεκάλεπτο, με τη σε βάρος της διαφορά να φτάνει ακόμη και το -14, η Νίκη Βόλου πέτυχε την ολική επαναφορά και επικράτησε στην έδρα της Δόξας Λευκάδας με 71-73, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη και κάνοντας το 3×3 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας!

Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα έμοιαζαν ισορροπημένα για τις δύο ομάδες, κάτι που φαίνεται από τη διακύμανση και του σκορ. Ωστόσο το τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, ο Ξενιτίδης πέτυχε 10 συνεχόμενους πόντους για τη Δόξα Λευκάδας, με αποτέλεσμα η Νίκη να βρεθεί ακόμη και με 14 πόντους πίσω στο σκορ, ενώ η διαφορά ήταν σταθερά υπέρ της Δόξας με 8-10 πόντους.

Στην τέταρτη περίοδο όμως τα πράγματα άλλαξαν και πάλι, προς το καλύτερο για την ομάδα της Νίκης. Οι Λόλας και Κουτίνας σκόραραν, η άμυνα βελτιώθηκε και παίκτης-κλειδί ήταν ίσως ο Βερτζάγιας. Με 12 πόντους και με εξαιρετική άμυνα πάνω στον Τζακόπουλο προσέφερε αρκετά στην ομάδα του, που ροκάνισε τη διαφορά και κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, δείχνοντας ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα και για τα δύσκολα!

 

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 34-36, 53-42, 71-73

Δόξα Λευκάδας (Κασαπίδης): Σιπητάνος 13 (2), Κοντούδης 16, Πολυμένης 1, Λαζάρου 7, Τζακόπουλος 8 (1), Ξενιτίδης 17 (3), Κωνστανινόπουλος 5 (1), Κατσαούνης, Σταματέλος 4 (1)

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος-Μαύρος): Κωστούλας 6, Βερτζάγιας 12, Διγενής 3, Ευτυχίδης, Κουτίνας 22, Μπουσκολίτης 7 (1), Τάσσος 5, Σαριμπαλίδης 2, Φιλιππόπουλος, Λόλας 16, Μπούρας, Δελετζές

Περισσότερα σε λίγο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.