Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για την Κ19 της Νίκης Βόλου

Για να έχεις μέλλον πρέπει να επενδύσεις και να εξετάσεις όλες τις περιπτώσεις, με αυτήν την άποψη να βρίσκει άμεση εφαρμογή και στην περίπτωση του Αθλητισμού. Έτσι αναφέρουν ότι κινούνται τα μέλη της Νίκης Βόλου, έχοντας τη δυνατότητα να εξετάσουν παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με προπονήσεις στο «Παντελής Μαγουλάς» παικτών που διεκδικούν θέσεις στην ομάδα Κ19 αλλά και πιθανότατα στην ανδρική.

Η ανταπόκριση κρίνεται σημαντική, με τον Στάικο Βεργέτη μάλιστα και τους συνεργάτες του να είναι αυτοί που εξέτασαν όλες τις περιπτώσεις παικτών. Για τρεις ημέρες οι προπονήσεις ήταν έντονες και οι παίκτες που δοκιμάστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ελπίζοντας και αυτοί σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.΄

«Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για τις «μικρές» ομάδες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 και, με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, έληξε και το «κυανόλευκο» τριήμερο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Νομού Μαγνησίας…» αναφέρει η τοποθέτηση της ομάδας. Για να κλείσει με το «Τα καλύτερα έρχονται»!

Άλλωστε, η Κ19 ενός συλλόγου είναι ο προθάλαμος για την ανδρική ομάδα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.