«Ολυμπιακός και Νίκη να ολοκληρώσουν τη συμφωνία για τη Νεάπολη ως την 1/9, αλλιώς την ακυρώνουμε»

Τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ

Η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης έφερε την απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Σ’ αυτήν ο οργανισμός του Δήμου Βόλου, που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τονίζει ότι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η Νίκη έχουν εκπληρώσει τους όρους που συμφωνήθηκαν προφορικά, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία σύμβαση εν ισχύι. Μάλιστα θέτει ως χρονικό όριο στις δύο ομάδες στις δύο ομάδες να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας την 1η Σεπτεμβρίου, αλλιώς ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ τονίζει ότι θα αναγκαστεί να ακυρώσει τη συμφωνία και να αρχίσει τα προγραμματισμένα έργα αναβάθμισης του γηπέδου, που έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε ενδιαφερομένους για το γήπεδο της  Νεάπολης και προς αποφυγή εμπλοκών, παρεξηγήσεων και κυρίως ταλαιπωρίας των φιλάθλων διευκρινίζουμε τα εξής:

Το Δ.Σ. του Οργανισμού μας έλαβε την απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στις ομάδες Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, για αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Παρά την αρχική προφορική συμφωνία, μέχρι σήμερα ουδείς εκ των όρων αυτών εκπληρώθηκε από την άλλη πλευρά, καμία σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα ουδεμία συμφωνία υπάρχει εν ισχύι και συνεπώς και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας είναι μια διαδικασία χωρίς ουσιαστική βάση.

Ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ταγμένος να υπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών, περιουσιακό στοιχείο των οποίων είναι και το γήπεδο της Νεάπολης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να  προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τους ρητούς όρους που αυτή προβλέπει, μέχρις την 1η Σεπτεμβρίου, άλλως θα αναγκαστεί να αναιρέσει την απόφαση για παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου και να προχωρήσει στον προγραμματισμό για την εκτέλεση των εργασιών αναβάθμισης του, που έχουν ήδη αποφασιστεί και σχεδιαστεί, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.