Ολυμπιακός Βόλου 85 ετών… στις 8 Ιουνίου

Η εορταστική εκδήλωση των «ερυθρόλευκων»

Τα 85 χρόνια της ιστορίας του θα γιορτάσει ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΝΟΒ την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, με ώρα έναρξης τις 20:00 όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας και κατόπιν θα ακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις για φετινές επιτυχίες και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν:

-Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα.

-Η  ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, την άνοδο της στη Β’ Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου…

-Ο προπονητής του τμήματος Κολύμβησης και δημιουργός των δεκάδων πρωταθλητών του Γρηγόρης Μαντάς

-Ο προπονητής της  Άρσης Βαρών Χαράλαμπος Μπορτσέλης για τα 35 χρόνια παρουσίας του   (1987-2022) στον σύλλογο.

Επίσης θα βραβευτούν οι παλιές δόξες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, τα αδέλφια Θανάσης, Γιάννης και Κώστας Τριχιάς και ο Θανάσης Βογιατζάκης.

Ο ΑΣ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στην εκδήλωση θα παραστεί και θα την τιμήσει η «μπασκετική» δόξα του συλλόγου όπως τον χαρακτηρίζει,  Νίκος Μπουντούρης και  οι αρχές της πόλης του Βόλου. Προφανώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί και η ενασχόληση του Νίκου Μπουντούρη με το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, και θα ξεκαθαρίσει αν θ’ ασχοληθεί μόνο με τα τμήματα υποδομής ή και με το ανδρικό.

«Η είσοδος στην εκδήλωση  θα είναι ελεύθερη  για τα μέλη και φίλους του συλλόγου. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα» καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.