Oλυμπιακός Βόλου: Ανάσες και σκέψεις για τη συνέχεια

Ανάσες παίρνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια με εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα σίγουρα επιβάρυναν το σύνολο όσων αγωνίστηκαν. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν αύριο Τετάρτη 19/05 στις προπονήσεις, μετά το σημερινό ρεπό, με φόντο τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Προφανώς προκαλεί εντύπωση ότι ο Απόλλων Πόντου, παραδοσιακά ομάδα της Θεσσαλονίκης και της Καλαμαριάς, χρησιμοποιεί το ΒΑΤΑΝ του Δήμου Κατερίνης, ωστόσο εκεί κατέφυγαν οι διοικούντες εξαιτίας των προβλημάτων που προέρχονται από το παρελθόν και εκεί δίνει τους αγώνες τους. Οπότε, οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή θα ταξιδέψουν μέχρι την Κατερίνη και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους κατά κάποιον τρόπο την ήττα από τη Βέροια.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Απόλλων Πόντου εξάλλου δεν είναι το σύνολο που θα έπρεπενα φοβίζει τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει μόλις δύο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σε 11 αγώνες, με τη μία να έχει παρθεί στην έδρα του απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης (3-0), αλλά και τη δεύτερη στην έδρα της δυνατής φέτος Καβάλας (0-1)! Οπότε, επειδή όλες οι ομάδες δείχνουν φέτος ικανές να κάνουν ζημιές, και ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη δεν έχει σταθερή πορεία, χρειάζεται προσοχή…

Xρειάζονται περισσότερα…

Αγωνιστικά, στην αυριανή προπόνηση θα φανεί κατά πόσο μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Τσαγκαλίδης και Σκοπελίτης, έχοντας ν’ αντιμετωπίσουν τραυματισμούς εξαιτίας των οποίων απουσίασαν από το παιχνίδι με τη Βέροια. Από την άλλη δύσκολα θα συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή ο Χρήστος Αγρόδημος, εξαιτίας τραυματισμού και επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως αναφέρεται, με τον παίκτη να μην συνεχίζει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο από την άλλη, ο Βασίλης Βούζας έχει τονίσει ότι πρέπει και άλλοι παίκτες να προσφέρουν περισσότερα στην ομάδα, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά σ’ αυτές των ξένων μέχρι στιγμής δεν ισχύει… Μόνο ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς μέχρι στιγμής έχει δείξει να προσφέρει ουσιαστικά, ενώ προσπαθεί από την άλλη και ο Τζούριτς. Ερέρα και Κολέλα πάλι δεν έχουν δείξει και πολλά, έχοντας αντιμετωπίσει επίσης τραυματισμούς που τους κράτησαν πίσω…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.