Ολυμπιακός Βόλου: Έρχεται… «διαβολοβδομάδα»

Ο εντοπισμός κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου δεν τρομοκράτησε αλλά σίγουρα προκάλεσε έντονη κινητοποίηση, με την ομάδα μπάσκετ που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να επιστρέφει στις προπονήσεις και να κινείται ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά της.

Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Λαμίας μεταφέρθηκε για τις 28 Οκτωβρίου, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν την Κυριακή το πρώτο τους παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον Αμπελώνα εκτός έδρας, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Αναγέννηση Λαμίας, και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η βολιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί τον Σπάρτακο Ιωαννίνων, για να κλείσει η περίοδος των συνεχόμενων αγώνων, όπως διαμορφώθηκε εξαιτίας του κρούσματος.

Τουλάχιστον για την ερχόμενη Κυριακή, ο παίκτης που προσβλήθηκε από κορωνοϊό δεν φαίνεται να υπολογίζεται, ενώ οι υπόλοιποι δείχνουν να είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Πλέον και με την επιστροφή στις προπονήσεις, όλοι καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας και να είναι 100% για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Σε καλή κατάσταση…

…Βρίσκεται εξάλλου ο καλαθοσφαιριστής που προσβλήθηκε από κορωνοϊό, με τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν να παραμένουν ήπια.

Μερικά δέκατα όσον αφορά τη θερμοκρασία είναι αυτά που παραμένουν στο προσκήνιο για τον παίκτη, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί πάλι στο απαραίτητο τεστ προκειμένου να φανεί αν έχει μειωθεί όσο χρειάζεται το ιικό φορτίο, ώστε να θεωρηθεί ότι έχει ξεπεράσει την ίωση. Εξάλλου διοίκηση και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται σε καθημερινή επαφή μαζί του, και περιμένουν τις εξελίξεις.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.