Oλυμπιακός Βόλου: Η σκέψη πλέον στον Πανσερραϊκό

Ο Ζερόμ Γκιοατά
Εξετάσεις για τον τραυματία Γκιοατά

Τα χαμόγελα κάπως επέστρεψαν για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά την επικράτηση 2-0 σε βάρος του Αλμωπού Αριδαίας, ωστόσο πλέον όλοι καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Αυτό είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αλμωπό ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας, με την προετοιμασία να ξεκινά σήμερα Τρίτη μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες την χθες Δευτέρα, και τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να βλέπει τον Ζερόμ Γκιοατά να μην μπορεί να πάρει μέρος στην προπόνηση καθώς στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής είχε γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Ο παίκτης αναμενόταν να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί ο μέγεθος του τραυματισμούς, και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορεί να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, αν και η συμμετοχή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Από την άλλη, αναμένεται και ο Θωμάς Γραικός, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Πανσερραϊκό…

Όσον αφορά τον αντίπαλο, πρόκειται για μία ομάδα η οποία είχε περάσει από τη Νεάπολη Και αποτελεί από τις δυνατές του Βόρειου ομίλου του φετινού πρωταθλήματος, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Οπότε, διεκδικώντας την άνοδο, έχει κάθε λόγο να παλέψει κι αυτή για το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.