Ολυμπιακός Βόλου: «Και με ζέστη, και με κρύο»

Το κάλεσμα για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο

Υποδεχόμενη σήμερα τον Ρήγα Φεραίο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να κάνει το 8 στα 8 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, τη ώρα που καλείται να αντιμετωπίσει το σύνολο που παραμένει επίσης αήττητο μέχρι στιγμής.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων» πάντως στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο και τον καλεί να δώσει δυναμικό «παρών», χωρίς όμως να δημιουργηθούν επικίνδυνες συνθήκες για την ομάδα.

Όπως αναφέρει σε διαδικτυακή ανάρτηση (σ.σ. ο αγαπημένος τρόπος επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμη και για πιο σοβαρά θέματα: «Ενισχύουμε την ομάδα μας με τη φωνή και την παρουσία μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν προκαλούμε, δεν προκαλούμαστε. Προστατεύουμε τον σύλλογο από τυχόν κεκλεισμένων των θυρών. Και με ζέστη και με κρύο, και με βροχή και με ήλιο, στην κερκίδα Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα σας χρειάζεται».

Ομολογουμένως, η παρουσία του κόσμου επηρεάζεται, αν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά το ΕΑΚ Βόλου αυτήν τη στιγμή είναι «γυμνό», αφού ούτε κάποιο στέγαστρο υπάρχει για τον κόσμο, ούτε και οι πάγκοι των ομάδων μπορούν σε περίπτωση βροχής να προστατεύσουν τα μέλη της κάθε αποστολής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.