Ολυμπιακός Βόλου: Μετά τον Ερέρα, οι συζητήσεις για τους δανεικούς

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ερέρα αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ωστόσο δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους», εάν και εφόσον αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, καθώς υπάρχει και το ενδιαφέρον για τρεις τουλάχιστον δανεικούς από την ΑΕΛ, αν και η λαρισαϊκή ομάδα προσανατολίστηκε στο να παραχωρήσει προσωρινά ακόμη και πέντε ποδοσφαιριστές.

Λουφάκης και Κοτσιανούλης είναι δύο από τους παίκτες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στους «ερυθρόλευκους», ασχέτως αν δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος με τους Λαρισαίους. Οι πληροφορίες μιλούν για δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, αγωνιζόμενοι στην κατηγορία της Football League.

Όσον αφορά τον επόμενο, ο Χαλάτσης ακούστηκε, αλλά δεν είναι αυτός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά ο 19χρονος μέσος που ανέφερε ήδη από χθες το ρεπορτάζ του «Μagnesiasports», που ξεκίνησε από ομάδα της ΕΠΣΛ, βρέθηκε σε ακαδημίες αθηναϊκού συλλόγου και στη συνέχεια στις ηλικιακές ομάδες της ΑΕΛ για να γίνει επαγγελματίας το περασμένο έτος.

Σαφώς στις περιπτώσεις δανεικών όλα τα… δάχτυλα δεν είναι ίσα, και χρειάζεται προσοχή για επιλογή παικτών που μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Πάντως το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη σε συμφωνία.  Το θετικό είναι ότι στην ΑΕΛ, ως ομάδα Super League, οι νεαροί παίκτες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, όπως και ο Λουφάκης, και ο Κοτσιανούλης, και ο Γιώργος Δάκτυλας, αλλά και άλλοι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού βρίσκονται σε ισχύ οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.