Ολυμπιακός Βόλου: Μεταγραφές στην εποχή του κορωνοϊού…

Αμφίβολη παραμένει η διεξαγωγή

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς μετά τις αποχωρήσεις ήρθαν οι προσθήκες, ενώ αναμένονται κι άλλες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας. Ωστόσο την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, αύριο Τετάρτη στις 15:00 και στο γήπεδο της Νεάπολης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’.

Τα κρούσματα κορωνοϊού μειώνονται στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά όλοι περιμένουν να δουν τι γίνεται με τα τελευταία μοριακά τεστ αλλά και την εικόνα που επικρατεί στην πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης που επίσης είχε πολλά κρούσματα, κάτι που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε αυτήν τη στιγμή και μέχρι και την τελευταία, με την πανδημία και τη μετάλλαξη «Όμικρον» να κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η προσθήκη του Ασαμόα από την Καλαμάτα οριστικοποιήθηκε, ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ήδη ενσωματώθηκε, ο Νάνι επίσης από την Καλαμάτα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας, ενώ αναμένεται και η άφιξη του 23χρονου Αζέρου Τουράν Μανάφοβ στην Ελλάδα.

Δεν θα είναι μόνο αυτές οι μεταγραφικές προσθήκες ωστόσο, καθώς δύο ακόμη παίκτες θα προστεθούν στο δυναμικό της ομάδας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου για κάποιες αγωνιστικές θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Όσκαρ Σιαφά, που βρίσκεται στην Αφρική για το κύπελλο Εθνών της ηπείρου, με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.