Ολυμπιακός Βόλου: «Μόλις 50 άτομα στην πρώτη προπόνηση λόγω κορωνοϊού»

Αναθεωρήθηκε η απόφαση για μαζική παρουσία φιλάθλων

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που τα μέτρα για τον κορωνοϊό αυξάνονται, ειδικά στον Βόλο, η απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για μαζική παρουσία οπαδών στην αυριανή πρώτη προπόνηση θα αναθεωρούταν. Έτσι και έγινε, με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει ότι εντός του γηπέδου του ΕΑΚ θα βρεθούν μόλις 50 άτομα…

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 7.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας μας και η πρώτη μας προπόνηση στο ΕΑΚ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία από τον covid19.

Στο πλαίσιο αυτό και λόγω του ότι η περιοχή της Μαγνησίας και συγκεκριμένα ο Βόλος ανήκουν στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο όπου και έχουν ληφθεί επιπρόσθετα μέτρα προστασίας από τον covid 19 δυστυχώς η επιστροφή μας στο ΕΑΚ δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί με αθρόα προσέλευση των φιλάθλων μας καθώς αυστηρά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο 50 άτομα.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα προστασίας ενάντια στον covid 19 αλλά ακόμη και έτσι μετά από χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να κοκκινήσουμε και πάλι το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.