Ολυμπιακός Βόλου: Μπορεί και την τρίτη θέση…

Mόλις ένα γκολ χωρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο Όμιλο της Football League, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεν τους ίδιους βαθμούς με τον Πιερικό (28 η κάθε ομάδα), ωστόσο στα γκολ υπέρ έχουν ένα λιγότερο (18 έναντι 19)! Ωστόσο υπό συνθήκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο στόχος της κατάκτησης ακόμη και της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, μετά και τη νίκη επί του Θεσπρωτού σε ένα παιχνίδι με έξι τέρματα (4-2) δεν μοιάζει ουτοπικός!

Ο Πανσερραϊκός έχει 28 βαθμούς έναντι 25 των Πιερικού και Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου, οπότε αν  κερδίσουν και σ’ αυτήν την αναμέτρηση φτάνουν την ομάδα των Σερρών! Ο Πανσερραϊκός μάλιστα έχει 17 τέρματα υπέρ και 9 κατά (ο Ολυμπιακός Βόλου έχει 18-15), οπότε και το 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου αρκεί για να φτάσει η ομάδα του Βασίλη Βούζα την τρίτη θέση και να την κρατήσει μέχρι τέλους.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Καβάλα με 35 βαθμούς, ενώ η Βέροια ακολουθεί με 34. Ουτοπική μοιάζει η δεύτερη θέση για τους «ερυθρόλευκους», αφού η Βέροια θα πρέπει να χάσει δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός Βόλου να πάρει ισάριθμες νίκες στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές (συν τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου) για να φτάσει επίσης τους 34 βαθμούς και μετά να δει τι γίνεται με τα κριτήρια ισοβαθμίας, με τη Βέροια να έχει 22-5 στα τέρματα και να μην μπορεί να «χτυπηθεί» σ’ αυτό το κομμάτι…

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου φέτος, ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, όπως είχαν δηλώσει και μέλη της διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.