Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός μετά από οκτώ χρόνια…

Tην προαναγγελία για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανσερραϊκό δίνει η διοργανώτρια Αρχή της Football League,θυμίζοντας ότι η τελευταία χρονικά αναμέτρηση που έπρεπε να έχει διεξαχθεί είχε οριστεί για το 2016, όταν οι «ερυθρόλευκοι» εγκατέλειψαν την προσπάθεια στη Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι  πρόκειται για δύο ομάδες, που μόλις πριν από 10 χρόνια έπαιξαν στη Super League αντίπαλοι, προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ξαναμπούν με αξιώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού πέρασαν μεγάλο διάστημα στο ερασιτεχνικό.

Για τελευταία φορά επρόκειτο να παίζουν στην Β’ κατηγορία την περίοδο 2015-2016, αλλά είναι η σεζόν που ο Ολυμπιακός Βόλου εγκαταλείπει στα μισά, θύμα των οικονομικών προβλημάτων του. Πάντως, εκείνη τη χρονιά, το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό Βόλου είχε αναβληθεί, καθώς η ομάδα των Σερρών δεν είχε πάρει αρχικά πιστοποιητικό συμμετοχής. Ωστόσο η αναμέτρηση στις Σέρρες είχε διεξαχθεί, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο τέρμα του Αντώνη Τσιάρα από το 8ο λεπτό, με γκολ των Φουρτάδο στο 69′ και Αγγελούδη στο 85′ (2-1 τελικό σκορ).

Από την άλλη, η τελευταία επίσκεψη του Πανσερραϊκού είναι στις 13 Μαρτίου 2013 στο Πανθεσσαλικό, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε να χτίζει από την Β’ Εθνική τη δυνατή ομάδα του και επικράτησε με 2-1 (6’ πέναλτι Ανιέτε Κίντα, 26’ σουτ Πινδώνης – 88’ σουτ Μίλιεβιτς). Ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλεύθηκε τις ήττες των πρωτοπόρων και τις έπιασε στην κορυφή, όπου θέλει να παραμείνει. Ωστόσο και ο Πανσερραϊκός, τέσσερα παιχνίδια αήττητος, μετά την ήττα στην πρεμιέρα στην Καβάλα, παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και φιλόδοξος.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου τον Οκτώβριο του 2015 στις Σέρρες:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.