Ολυμπιακός Βόλου-Βόλεϊ Γυναικών: Μετά τον κορωνοϊό η διεκδίκηση της πρωτιάς 

Ετοιμάζεται για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός Βόλου και στο βόλεϊ Γυναικών συνεχίζεται με τα σχέδια να υλοποιούνται σιγά αλλά σταθερά και τις «ερυθρόλευκες» να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση για τον δεύτερο γύρο των ομίλων. Όντας στην κορυφή του 3ου ομίλου με 3 στα 3, ο Ολυμπιακός Βόλου αφήνει πίσω του και τον κορωνοϊό, και ετοιμάζεται για τα επόμενα παιχνίδια.

«Εμείς δεν επηρεαζόμαστε από τη διακοπή των πρωταθλημάτων γιατί έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμά μας έχει αγώνες μετά τα μέσα Ιανουαρίου. Ελπίζουμε να μην αλλάξει κάτι και η διακοπή να αφορά μόνο τις δύο εβδομάδες που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία» σχολιάζει ο προπονητής ης ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Περικλής Ξύδης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι εντός των εορτών πολλά μέλη της ομάδας ήταν κρούσματα κορωνοϊού, όπως και ο ίδιος. «Για να μην πω ότι μπορεί να νόσησε όλη η ομάδα. Αυτό όμως που θα πω είναι ότι όλη η ομάδα ήταν εξ αρχής εμβολιασμένη, αλλά ξεπεράσαμε και αυτό το εμπόδιο χωρίς περαιτέρω δυσκολίες» σχολιάζει σχετικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Έτοιμες λοιπόν οι πετοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφουν από σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις, για να προετοιμαστούν για τον αγώνα του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου (καλώς εχόντων των πραγμάτων) με αντίπαλο τον ΓΣ Βόλου, ενώ ακολουθεί στις 12 Φεβρουαρίου η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκοπέλου, με τον ΓΣ Φαλάνης που έχει τοποθετηθεί επίσης στον Όμιλο να μην συμμετέχει τελικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να χάνει στα χαρτιά τα παιχνίδια με 3-0 σετ. Φυσιολογικά αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου, όπως γίνεται έως τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στο Final 8, για να αντιμετωπίσει είτε τον πρώτο είτε τον δεύτερο του 2ου ομίλου, αναλόγως τη θέση που θα πάρει η βολιώτικη ομάδα στον δικό της όμιλο.

Στόχος δεν είναι άλλωστε τίποτε λιγότερο από τη διεκδίκηση της ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα να στοχεύει στην παρουσία της στη Β’ Εθνική την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, κάτι που μπορεί να δει κανείς στις πιθανές διασταυρώσεις, με τον 2ο όμιλο να έχει ιδιαίτερα δυνατές ομάδες, όπως είναι ο Σπάρτακος Λάρισας και ο ΑΟ Σουφλαρίων (επίσης λαρισαϊκή ομάδα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.