«Όνειρο που πραγματοποιείται το αθλητικό κέντρο»

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα του Αθλητικού Κέντρου, με τις εργασίες τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο ένα από τα δύο γήπεδα στον Άγιο Γεώργιο Φερών να έχουν ολοκληρωθεί, και τον Σεπτέμβριο να έχει προγραμματιστεί η σπορά στο έτερο γήπεδο.

Μάλιστα, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, προβλήθηκε και σχετικό βίντεο που επιμελήθηκε η ΠΑΕ, με τον πρόεδρό της, Σωτήρη Μαυρονάσιο να εμφανίζεται μάλιστα και αιχμηρός για όσους αρχικά αμφισβητούσαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών, αλλά και για όσους στάθηκαν, όπως ανέφερε στη χρηματοδότηση των εργασιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Κανένας εκτιμώ δεν πίστευε από πέρυσι που το συζητούσαμε ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό το όνειρο αληθινό. Πάρα πολλοί μας χλεύασαν, και ακόμα το κάνουν, και άλλοι έφτασαν να πούνε και να ειρωνευτούν ότι όλα όσα γίνονται στον Άγιο Γεώργιο Φερών γίνονται με χρήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Γνωρίζετε στην Ελλάδα κανένα δημόσιο έργο να χρηματοδοτείται από ιδιώτη;» σημείωσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος για να συμπληρώσει:  «Υπάρχουν προγράμματα τα οποία όποιος ψάχνει τα βρίσκει και χρηματοδοτείται. Και ναι η Περιφέρεια έβαλε ένα ποσό, ένα μικρό ποσό, και τα υπόλοιπα χρηματοδοτούνται από την ΠΑΕ. Για να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά για όλους».

Άλλωστε, όπως έχει ήδη αναφερθεί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κοιτά και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», έχοντας ήδη ζητήσεις την εκπόνηση μελετών προκειμένου να φανεί αν αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντληθούν επιπλέον κονδύλια για την αναβάθμιση του έργου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.