Ώρα για περισσότερη δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου

Εκμεταλλεύονται τον διαθέσιμο χρόνο οι «ερυθρόλευκοι»

Παιχνίδι δεν έχει για αύριο Τετάρτη, οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου σκέφτεται την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του, που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ Β’, έχοντας λοιπόν μια γεμάτη εβδομάδα για προετοιμασία, όπως τόνισε και μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Βασίλης Βούζας.

Ευκαιρία λοιπόν για ανασύνταξη δυνάμεων, με τους «ερυθρόλευκους» να ξέρουν παράλληλα ότι θα έρθει και η ώρα των χρωστούμενων αγώνων, γι’ αυτό και η ομάδα πρέπει να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου και οι νέοι παίκτες να προσαρμοστούν αλλά και το σύνολο να «δέσει». Πάντως, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν ο πλέον δυνατόν για να βγουν τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας η βολιώτικη ομάδα φάνηκε να έχει κάποιες περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το σύνολο που ήταν πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, η προπόνηση σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σαρακηνού, και από εκεί και πέρα τα προβλήματα μειώνονται ακόμη περισσότερο, αφού Γκαργκαλατζίδης και Γραικός αναμένεται από αύριο Τετάρτη να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Από την άλλη, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να έχει συμπληρώσει κάρτες, αποφασίστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με το ερχόμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β’.

Δεν προχωράει του Γκουτιέρεζ;

Δεν έφερε κάποια ανακοίνωση ή φημολογία για άλλον παίκτη η λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με τη μόνη δυνατότητα πλέον να αφορά κάποιον ελεύθερο.

Από την άλλη, ο Βολιβιανός Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ δεν εμφανίστηκε στην Ελλάδα, αδυνατώντας προφανώς να εξασφαλίσει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου τον περίμεναν μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Δύσκολα λοιπόν θα προχωρήσει η περίπτωσή του, και θα φανεί αν ο Ολυμπιακός Βόλου θα κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη για τη θέση του.

Κλήση σε απολογία

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έχει και συνέχεια εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως φαίνεται και από τις κλήσεις του μονομελούς πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.

Συγκεκριμένα, σε απολογία κλήθηκαν τόσο οι δύο ΠΑΕ όσο και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου. Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.