Ώρα τελικού σήμερα στο Βελεστίνο: Πύρασος-Ολυμπιακός Βόλου για το κύπελλο ΕΠΣΘ

Στις 17:00 η έναρξη της αναμέτρησης-Οι οδηγίες προσέλευσης των θεατών

Η δράση ολοκληρώνεται σιγά σιγά στις διοργανώσεις της ΕΠΣΘ, με το τελευταίο παιχνίδι για Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Ολυμπιακό Βόλου να διεξάγεται σήμερα Κυριακή 28/04, στις 17:00 και στο γήπεδο του Βελεστίνου, στο πλαίσιο του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Βέβαια, αυτό θα είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι για τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του και τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σήμερα στην κατάκτηση του τροπαίου, στον 52ο τελικό της ΕΠΣΘ για το κύπελλο που διοργανώνει.

Απόντες κατά δήλωση των προπονητών θα είναι ο Αγιασιώτης για τον Πύρασο και ο Τασιούλης για τον τυπικά φιλοξενούμενο Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως έχει κάνει γνωστό η ΕΠΣΘ, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του Σταδίου με ώρα έναρξης 16:00. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από τη Κεντρική είσοδο του Σταδίου.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα κατευθυνθούν στο δεξιό τμήμα της κερκίδας (πλησίον εισόδου) ενώ οι φίλαθλοι του Πυράσου στο αριστερό τμήμα της κερκίδας (πλησίον αποδυτηρίων).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.