Οργανωμένοι ΝΠΣ προς Μπέο: «Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω»

Η Λέσχη Φίλων Βόλου ζήτησε από τον δήμαρχο να συνεχίσει στα διοικητικά της ομάδας

Απίστευτα πράγματα σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Βόλου από την … ογκώδη «διαδήλωση» των … οργανωμένων (σ.σ. υπάρχουν και τέτοιοι) του ΝΠΣ Βόλος, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες αν χρειάστηκε να κλείσουν οι γύρω δρόμοι από την τροχαία, για να υποδεχθούν τον … όγκο των αγνών και καθ’ όλα αυθόρμητων (σ.σ. δεν το συζητάμε αυτό) φιλάθλων.
Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλου, όπως ονομάζονται, σήκωσαν μπροστά από το δημαρχείο πανό που ανέγραφε: «Δήμαρχε, αναθεώρησε, ο Βόλος και η ομάδα σε χρειάζεται», θέλοντας … και καλά να τον κάνουν ν’ αλλάξει άποψη και να μην αποχωρήσει από τα διοικητικά του ΝΠΣ.
Μάλιστα του παρέδωσαν και σχετική επιστολή σε συνάντηση που είχαν μαζί του, ωστόσο εκείνος τους είπε ότι επιθυμία του είναι να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο, αν και η συγκεκριμένη πρόθεση του Αχιλλέα έχει εκφραστεί τουλάχιστον … 90 φορές τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει, αν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Τραβάτε με και ας κλαίω δηλαδή.
Σε ό,τι αφορά το πανό, ουσιαστικά ήταν μία παραλλαγή του τραγουδιού του Γιάννη Πάριου «Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω», το οποίο μάλιστα, αν αναζητήσει κανείς στο youtube θα δει ότι ο τίτλος του έχει μεταφραστεί και στα γαλλικά (Avant de nous dire adieu). Ό,τι πρέπει για Μονακό δηλαδή.
Αφιερωμένο από τους … ultras του ΝΠΣ στον … λατρεμένο τους δήμαρχο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.