Οργή στη Νίκη Βόλου για την κροτίδα, προαναγγέλλει μέτρα για τον αποκλεισμό του υπευθύνου

Καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος και η έκρηξη αλλά και το καπνογόνο που άναψε

Κροτίδα φαίνεται ότι έπεσε λίγο πριν την έναρξη του μπασκετικού ντέρμπι της Β’ Εθνικής ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, με τη Διοικούσα Επιτροπή των «κυανόλευκων» να αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι καταδικάζει το περιστατικό, ότι είναι στο πλευρό του ατόμου που τραυματίστηκε όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, και ότι θα κάνει τα πάντα για να αποκλειστούν από το γήπεδο οι υπεύθυνοι τέτοιων περιστατικών.

Συγκεκριμένα, σε διαδικτυακή τοποθέτησή της η ΔΕ της Νίκης Βόλου ανέφερε τα εξής: «Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραυματισμό ενός φιλάθλου της ομάδας μας, από ρίψη κροτίδας αρκετή ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σύσσωμη η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα σταθεί στο πλευρό του τραυματία φιλάθλου, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.

Σε ό,τι αφορά τον ανόητο που πέταξε την κροτίδα, να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θέλουμε κοντά μας τέτοιους ανεγκέφαλους, δεν τους έχει καμία ανάγκη το άθλημα, πρέπει να τους αποκλείσουμε διά παντός από κάθε αθλητική δραστηριότητα της Νίκης Βόλου και από την πλευρά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές έχουν καταγράψει τη ρίψη χαρτιών στον αγωνιστικό χώρο όταν έγινε το πρώτο τζάμπολ, καθώς και το άναμμα καπνογόνου, ενώ καταγράφεται και η έκρηξη της κροτίδας στις κερκίδες, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση. Αυτό πάντως σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση η Νίκη Βόλου να κληθεί σε απολογία, έχοντας τιμωρηθεί με έγγραφη επίπληξη για τη ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με τους Ίκαρους Τρικάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.