Οριστικά στο Βελεστίνο ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΘ

Το απόγευμα της Κυριακής η αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-Πυράσου

Έχοντας διαπιστώσει την καταλληλότητα του γηπέδου, και αφού υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς δήμου Ρήγα Φεραίου, ο τελικός του φετινού κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τους Ολυμπιακό Βόλου και Πύρασο Νέας Αγχιάλου να συναγωνίζονται για το τρόπαιο, θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, την ερχόμενη Κυριακή 28 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν και η πρώτη επιλογή από πλευράς ΕΠΣΘ, αφού και ουδέτερη έδρα είναι, και δεν έχει χρησιμοποιηθεί προσφάτως για τελικό, με την Ένωση να θέλει κάθε χρονιά, εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το Πανθεσσαλικό, να διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας του θεσμού του κυπέλλου σε διαφορετική έδρα. Στον Αλμυρό είχε διεξαχθεί πρόσφατα τελικός, οπότε η λύση του Βελεστίνου έμοιαζε να είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

H EΠΣΘ και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων είχαν ραντεβού το βράδυ της Τρίτης, και αύριο Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της Ένωσης για τον ορισμό του τελικού κυπέλλου που διοργανώνει η ίδια. Οπότε θα ακολουθήσουν και οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού, με την ΕΠΣΘ να θέλει να δοθεί και κοινή συνέντευξη Τύπου, όπως συνηθίζεται. Σε κάθε περίπτωση όλοι θέλουν να διοργανωθεί μία γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, και από εκεί και πέρα να κερδίσει ο καλύτερος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.