Οριστική η συμφωνία με Πασχάλη, ακολουθούν νέες ανακοινώσεις

Σχηματίζεται ο βασικός κορμός για το μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου

Περιμένοντας τα μέλη του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου και τον Γιάννη Νταόπουλο στα γραφεία του συλλόγου, ήρθε και η συμφωνία για το τμήμα μπάσκετ, καθώς λίγο πιο πέρα γινόταν επίσημη και οριστική η ένταξη του 25χρονου Λαρισαίου γκαρντ Κώστα Πασχάλη στους «ερυθρόλευκους».

Mε θητεία στη Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στους ΓΣ Αμπελώνα και Νίκαια 2012, ο Πασχάλης φιλοδοξεί ν’ αποτελέσει ένα καλό εργαλείο στα χέρια του προπονητικού δίδυμου Γκουγκουτούδη-Τζούμα στη Β’ Εθνική θέλοντας να κάνει κι αυτός το βήμα παραπάνω στην μπασκετική πορεία του. Τουλάχιστον στη Γ’ Εθνική ο Πασχάλης έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά στον τομέα του σκοραρίσματος.

Δεν είναι βέβαια ο μόνος παίκτης που θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Κριστ Γουάμπα αλλά και με τουλάχιστον 3 παίκτες ακόμη, που μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις για το νέο πρωτάθλημα, με τον Ντίαθ να έχει ήδη ανακοινωθεί, ενώ δύο ακόμη νεαροί ηλικιακά καλαθοσφαιριστές. «Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες» ήταν το σχόλιο που έκανε ως μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Ρούμπος. Στους υπάρχοντες στο δυναμικό της ομάδας πάντως υπολογίζονται και οι Σταθούρος και Στεφόπουλος από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ουσιαστικά, αυτό που προκύπτει είναι ότι έχει κλείσει ένας βασικός κορμός παικτών, με τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου και της ομάδας μπάσκετ να προχωρούν στην αναζήτηση παικτών που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, με βάση όμως και τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν φέτος για τους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή θ’ αρχίσει εντός του ερχόμενου Αυγούστου, με φόντο και την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής τον Οκτώβριο (καλώς εχόντων των πραγμάτων), με τον Ολυμπιακό Βόλου να επιδιώκει την εξασφάλιση της παραμονής. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν κλείσει και οι μεταγραφές, τουλάχιστον στον μεγαλύτερο βαθμό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.