ΟΣΕ και «Παντελής Μαγουλάς» απασχολούν τη Νίκη Βόλου

Οι βραβεύσεις στην εορταστική εκδήλωση του μητρικού σωματείου

Μπορεί ο περιβόητος Κορονοϊός να έχει προκαλέσει (αδικαιολόγητη πολλές φορές) φοβία ακόμη και στις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής, ωστόσο η Νίκη Βόλου και το μητρικό σωματείο δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη ετήσια εορτή του συλλόγου με κοπή της πίτας αλλά και βραβεύσεις σε αθλητές, αθλήτριες και μέλη των προπονητικών επιτελείων των τμημάτων. Άλλωστε το σωματείο έχει σημαντικότερα θέματα προς το παρόν να ασχοληθεί!

Πριν όμως γίνουν όλα τα παραπάνω, ο πρόεδρος του μητρικού σωματείου της Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον σύλλογο αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται και που θα πρέπει να ενισχυθούν για να βρεθούν λύσεις σ’ αυτά. Παρούσης της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη στην εκδήλωση, ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητικού κέντρου και των εκτάσεων του ΟΣΕ, αλλά και της αναβάθμισης του «Παντελής Μαγουλάς».

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου σημείωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την άρση των νομικών εμποδίων για τη χρηματοδότηση των έργων και της σύναψης συμβάσεων μεταξύ φορέων του Δημοσίου όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας  με αθλητικά σωματεία. Παράλληλα όμως σημείωσε την ανάγκη να δραστηριοποιηθούν και οι κυβερνητικοί βουλευτές προς αυτήν την κατεύθυνση για να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα.

Σχετικά με τον ΟΣΕ, ανέφερε πριν από τις εκλογές και με την προηγούμενη κυβέρνηση, οι επαφές με τη διοίκηση της ΓΑΙΟΣΕ ήταν σε καλό επίπεδο, όμως με τις αλλαγές πολλά πράγματα έπρεπε να αρχίσουν πάλι από νέο σημείο…

Οι αμφισβητίες και οι πιστοί!

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα; Ο κ. Φάτσης ήταν απολαυστικός, αφού είπε για τους κ.κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Στάικο Βεργέτη, κάτι που είχε χρησιμοποιήσει ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν ανέλαβε προπονητής της Λίβερπουλ!

«Ήρθα για να κάνω τους αμφισβητίες πιστούς» είχε πει ο Γερμανός τεχνικός, και την ίδια ατάκα είπε και ο κ. Φάτσης στην εκδήλωση. «Έγινε αυτή η αλλαγή;» τον ρωτήσαμε, δίνοντας μία απόλυτα καταφατική απάντηση!


Οι βραβεύσεις

Από τον Ερασιτέχνη βραβεύτηκαν οι: Νίκος Αδαμάσογλου – Γιώργος Κοζάκης – Χάρης Μαγκιώρης.

Από την Κολύμβηση βραβεύτηκαν οι:

Παίδες: Κοντοβάς Γιάννης, Αναστασάκης Δημήτρης, Μιαρίτης Αλέξανδρος, Γκέκας Λάζαρος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Καλαμπούκας Νίκος, Ευθυμίου Παντελής.

Κορασίδες: Χατζηεφραιμίδου Μαρία, Τσαλούχου Χαρούλα, Ξενιτοπούλου Καλλιόπη, Μεριστούδη Βάϊα, Κασαπλέρη Βικτώρια, Κοττά Σταυρούλα, Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα, Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα, Γελαδάρη Στεφανία, Ακριβούση Σταματία, Αράμπογλου Κωνσταντίνα.

Παμπαίδες: Λιάκος Ιωάννης, Λουκάκης Θωμάς, Σδράλλης Απόστολος. Χασιώτης Κωνσταντίνος.

Παγκορασίδες Α’: Ιωαννίδη Ευτυχία, Κοττά Χρύσα, Κουτίνα Σοφία, Καραλή Μαγδαληνή, Ποδαρά Ελένη, Σούμπαση Κατερίνα, Χαρίτου Νικολέτα

Παμπαίδες Β’: Ιωαννίδης Γεώργιος, Θεοδοσόπουλος Ιωάννης, Κουκουσέλης Νικόλαος, Κοντοβάς Απόστολος, Στύλας Χρήστος, Στύλας Τάσος.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’: Αντωνίου Βαρβάρα, Γκέκα Σοφία, και οι δύο προπονητές Αδαμόπουλος Δημήτρης και Βλιώρας Αχιλλέας.

Από τον Στίβο Βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Κατερίνα Κόκκαλη, Ανδρομάχη Βελέντζα και οι προπονητές Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Αποστόλης, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουργιά Ελένη και Κολλυμένου Βασιλική.

Από το Βόλεϊ βραβεύτηκαν οι κ.κ. Δήμητρα Σταμοπούλου και Μπάμπης Περιβολάρης και από την ποδηλασία οι χορηγοί που βοήθησαν στην έναρξη του τμήματος για τη διετία 2019 – 2020.

Επίσης βραβεύτηκαν οι τέσσερις αθλητές Κωνσταντίνος Σκαλίμης, Στέργιος Τζήμος, Βαγγέλης Μπέρμπερης και Λάζαρος Λαζάρου που είχαν καταταγεί στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα αγωνίσματα αντοχής και ομαδικής χρονομέτρησης, που είχε διεξαχθεί την 30-8/ 1-9 1989 στην Θεσσαλονίκη και μετά από ντόπινγκ κοντρόλ  οι δευτεραθλητές μηδενίστηκαν και τα τελικά αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας 30 χρόνια μετά. Τέλος, από το πόλο βραβεύτηκε ο Γιάννης Γιαννουρής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.