«Όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Β. να βοηθήσουν στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση»

Προσωπική δήλωση του Νίκου Τσεκούρα, προέδρου του συλλόγου

Τις ευχές του για το νέο έτος εκ μέρους και της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου δίνει με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ζητά παράλληλα όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα να σταθούν δίπλα της στην προσπάθεια που ξεκινά με διάφορες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσεκούρα:

«Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  και της Εκτελεστικής Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019 με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους επαγγελματίες του Νομού μας, τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σε όλα τα μέλη της Διοίκησης και τη βοήθεια που έχουν προσφέρει, όποτε τους το έχουμε ζητήσει, από την αρχή της προσπάθειάς μας για την αναγέννηση αυτού του μεγάλου Συλλόγου.

Αυτοί είναι ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός του Συλλόγου μας.

Η προσπάθεια που κάνουμε για την ενίσχυση  του ποδοσφαιρικού τμήματος, με παίκτες που η θέση τους δεν είναι να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, είναι εμφανής.

Τώρα θέλουμε τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας, να βοηθήσουν την προσπάθειά μας.

Αυτούς που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, αυτούς που του στάθηκαν στα δύσκολα, αυτούς που διαδήλωναν κατά χιλιάδες για την άδικη εξαφάνιση της ομάδας μας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είναι η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε την τελική προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Από αύριο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά με διάφορες εκδηλώσεις την τελική προσπάθεια της για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, όλους όσοι αγαπάνε τηνμεγάλη ομάδα της Πόλης μας και θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου ΠΡΩΤΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να βοηθήσουν για μια ακόμη φορά την προσπάθειά μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.