Όταν ο Γιώργος Κούτσης αγωνιζόταν βασικός με την Εθνική Ανδρών…

Ο Γιώργος Κούτσης στο ματς της Εθνικής με την Εσθονία στα Τρίκαλα στις 18/12/99

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Κούτσης, εκτός από ένας αξιόλογος τεχνικός, είναι και μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, καθώς δεν είναι μόνο ότι αγωνίστηκε εκτός των άλλων ομάδων σε ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά φόρεσε και πέντε φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών το 1999 σε πέντε φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα, στο ένα απ’ αυτά με την Εσθονία στις 18/12/99 στα Τρίκαλα (τελικό σκορ 2-2) με τον Βασίλη Δανιήλ στον πάγκο ήταν βασικός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Στολτίδη, ενώ με Μεξικό, Βουλγαρία, Νιγηρία και Γκάνα πέρασε ως αλλαγή.

Στην καριέρα του ο 45χρονος προπονητής έχει σε Β’ και Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος σε Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών και Πανηλειακό 120 ματς με απολογισμό 41 νίκες-23 ισοπαλίες-56 ήττες.

Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα των δύο μεγάλων της Θεσσαλονίκης, Άρη και ΠΑΟΚ, και επίσης αυτές των Πανναυπλιακού, Πανελευσινιακού, Χαλκηδόνας, Ατρομήτου και Αγροτικού Αστέρα. Κατέγραψε 461 συμμετοχές και 40 γκολ σε Α’ (209 ματς), Β’ (164 ματς), Γ’ (22 ματς) και Κύπελλο (66 ματς). Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά ματς με ΠΑΟΚ, Άρη και Ατρόμητο 13 φορές με ένα γκολ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.