ΠΑΕ ΑΕΛ: «Πραγματικός ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλος ο Μπέος»

Εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά κατά του Δημάρχου Βόλου

Nα στραφεί κατά του Αχιλλέα Μπέου που τον χαρακτηρίζει πραγματικό ιδιοκτήτη του ΝΠΣ Βόλος μελετά ως ενδεχόμενο η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δήμαρχος Βόλου υποστηρίζοντας ότι η λαρισαϊκή ΠΑΕ είναι οικονομικά ασυνεπής προς τους ποδοσφαιριστές της.

Αρχικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι έλαβε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της ΕΠΟ, η οποία έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Διευθυντού Αδειοδότησης κ. Γιώργου Δημητρίου, με την οποία πλέον επισήμως η ομάδα αδειοδοτείται για την συμμετοχή της τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 1, όσο και σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

«Μετά την σημερινή εξέλιξη, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα εξετάσει να στραφεί νομικά κατά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του πραγματικού ιδιοκτήτου του ΝΠΣ Βόλου, αλλά και όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις συκοφαντικές δηλώσεις του για την ΑΕΛ μας και την ιδιοκτησία της και συγκεκριμένα όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις για το ότι δήθεν οι ποδοσφαιριστές μας είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2019 και ότι η ΑΕΛ μας δεν θα πάρει αδειοδότηση ακόμα και για τις εγχώριες διοργανώσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.