Παλικαρισμοί Μπέου σε Αγοραστό ενώπιον Αυγενάκη! (video)

Από την επίσκεψη Αυγενάκη στον Βόλο το 2021 όταν εκείνος ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού
Στην επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού στον Βόλο

Από την ανταλλαγή απόψεων σε έντονο ύφος σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία ανάμεσα σε Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, όσον αφορά τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε αθλητικά έργα σημαδεύτηκε η επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στον Βόλο, καθώς βρέθηκε αρχικά στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια στο ΕΑΚ Βόλου.

Η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε Δήμαρχο Βόλου και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σημειώθηκε κατά κύριο λόγο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Αχιλλέα Μπέο να σημειώνει ότι ο Βόλος θα πρέπει να πάρει ό,τι δικαιούται, και την πλευρά του κου Αγοραστού ν’ αναφέρεται σε έργα που έχουν γίνει σε όλον τον Δήμο αλλά και στον νομό Μαγνησίας και τις Σποράδες σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κάνει αρκετή δουλειά στον τομέα των αθλητικών υποδομών.

Πάντως, ιδιαίτερη αναφορά αρχικά έγινε στο ποδηλατοδρόμιο, με τον κο Μπέο να κάνει λόγο για καθυστερήσεις από την πλευρά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη ν’ απαντά ότι πρόκειται για ένα έργο με ειδικά χαρακτηριστικά, ενώ ο κ. Αγοραστός απάντησε ότι οι μελέτες έχουν γίνει και ότι βρίσκονται στη ΓΓΑ. Μάλιστα, η κα Κολυνδρίνη τόνισε ότι στόχος είναι η κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου να είναι τέτοια που να απαιτεί όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος συντήρησης για τον φορέα που θα τ’ αναλάβει. Πάντως, ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε στον κο Αυγενάκη, ενώπιον του κου Αγοραστού ότι σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο στην πόλη έχει η Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο στη συνέχεια τα πνεύματα ήταν σαφώς πιο ήρεμα, αφού ακολούθησε και η επίσκεψη στο ΕΑΚ Βόλου, εκεί όπου πάλι υπήρξε συζήτηση ανάμεσα σε Κώστα Αγοραστό και Αχιλλέα Μπέο όσον αφορά τη χρηματοδότηση, με τον Περιφερειάρχη ν’ αναφέρεται στο ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που προκύπτει από την Περιφέρεια και τον Δήμαρχο Βόλου ν’ απαντά όμως ότι το συνολικό κόστος είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.