«Πάμε για πρωταθλητισμό-Ο κόσμος μας δίνει ώθηση»

Έτοιμη η Νίκη για τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι μέρες περνούν και η Κυριακή όταν Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, πλησιάζει. Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, με τους παίκτες να φτάνουν στο 100% της ετοιμότητάς τους, ενώ δεν καταγράφονται σοβαρά προβλήματα τραυματισμών σε καμία από τις δύο πλευρές.
Έντονη ήταν και η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, που αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα τόσο για την ερχόμενη αγωνιστική όσο και για το σύνολο του πρωταθλήματος. Αυτό τόνισαν σε δηλώσεις τους τόσο ο Φώτης Τάσσος όσο και ο Σάκης Κουτίνας.

Ο Τάσσος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Το να συναντιούνται δύο ομάδες από την ίδια πόλη σε εθνική κατηγορία είναι ευχάριστο. Για εμάς τους παίκτες που είμαστε από τον Βόλο και για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να δει τον αγώνα και να ευχαριστηθεί το θέαμα».

Ο ίδιος μάλιστα νιώθει ιδιαίτερα καλά με τον Γιώργο Παρασκευά πλέον ως συμπαίκτη του, αναφέροντας ότι τους τους δίνει πολλή ενέργεια για το παιχνίδι, και βοηθά σε πολλά κομμάτια που δεν φαίνεται. «Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι έβαλε και την υγεία του κάτω από την ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι» ανέφερε ο Τάσσος για να συμπληρώσει ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να είναι η ομάδα συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη, όπως ήταν και στους αγώνες με Παλαμα και Ιωάννινα.

Δεν αποδέχεται πάντως τον τίτλο του φαβορί. «Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί γιατί όταν υποτιμάς τον αντίπαλο βρίσκεσαι προ εκπλήξεων» ήταν το συμπέρασμά του.

Κουτίνας: «Είμαστε φαβορί και έχουμε κίνητρο»
Διαφορετική άποψη έχει ο Σάκης Κουτίνας ωστόσο για την κυριακάτικη αναμέτρηση, θεωρώντας ότι η Νίκη είναι το φαβορί.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα, γιατί η Νίκη πάει για πρωταθλητισμό φέτος. Δεν μπορούμε να έχουμε κι άλλο στραβοπάτημα, μετά από αυτό με τα Τρίκαλα. Εγώ τον δέχομαι τον τίτλο του φαβορί, γιατί έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον αντίπαλό μας. Αυτό πρέπει όμως να είναι κίνητρο για εμάς και να μην μας αγχώσει. O Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι μια ομάδα με 3-4 έμπειρους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν καλά» υπογράμμισε ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ενώ στάθηκε και στον κόσμο και στην παρουσία που πρέπει να έχει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είναι σίγουρα θετικό ότι κέρδισε και η ομάδα ποδοσφαίρου και ο κόσμος θα έρθει με άλλη διάθεση. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει περισσότερη ώθηση ο κόσμος. Δεν πρέπει όμως να παρασυρθούμε και θα πρέπει να είμαστε μυαλωμένοι. Αλλά δεν πρέπει να ξεφύγει και ο κόσμος. Γιατί μετά ακολουθεί ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει και αυτή ως στόχο την άνοδο και χρειαζόμαστε τον κόσμο σε εκείνο το παιχνίδι ακόμη περισσότερο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οπότε θα πρέπει όλοι να κινηθούν σε καθαρά αγωνιστικό πλαίσιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.