Πανευρωπαϊκό μετάλλιο για την Βολιώτισσα Ακριβή Μαυρομάτη

Τεράστια επιτυχία και για πρώτη φορά στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στον Βόλο τόσο μεγάλη διάκριση στο ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ. 2η ΘΕΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,κατέκτησε η αθλήτρια του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 360Ο. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου στην Κρήτη, το οποίο διεξήχθη 25-26-27/10/19 συμμετείχε η αθλήτρια, η οποία εκπροσώπησε την χώρα μας στην ηλικιακή κατηγορία -18ετων στα -48κιλα στο στυλ μάχη εδάφους – Ne Waza .

Με σκληρή προετοιμασία , υγιεινή διατροφή ,πάθος και την καθοδήγηση του προπονητή της ,κατάφερε μια πολύ σημαντική διάκριση για την ίδια ,τον Αθλητικό της Σύλλογο 360° και την χώρα μας.
Η Ακριβή Μαυρομάτη ,αθλήτρια από τον Βόλο και συγκεκριμένα από τον ΜΑΧΗΤΙΚΌ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΌ ΣΥΛΛΟΓΟ 360° με προπονητή τον Γιοβάνη Συμεών, συμμετέχει συνεχώς τόσο σε Πανελλήνια, τοπικά όσο και σε διεθνή Πρωταθλήματα με την Εθνική ομάδα , όντας στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Ζιου Ζιτσου από το 2016.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρουν αθλήτρια και προπονητή και εύχονται η φετινή αγωνιστική χρονιά να είναι γεμάτη διακρίσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.