«Πάντα κοντά στην ομάδα και πάντα κοντά στον Αλέξη»

Ανέφερε στις δηλώσεις του στη Γ.Σ. των μετόχων ο Βασίλης Βενέτης

Στις δικές του δηλώσεις στο πλαίσιο της ανοιχτής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων ο Βασίλης Βενέτης στάθηκε στο γηπεδικό ζήτημα κυρίως, ενώ τόνισε ότι πάντα θα είναι δίπλα στον Αλέξη και τη Νίκη.

Αναλυτικά ο Βασίλης Βενέτης ανέφερε: «Βασικό κομμάτι της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης είναι η ενημέρωση των φιλάθλων για ένα φλέγον θέμα που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου στα 100 της χρόνια, το γηπεδικό. Έγιναν προσπάθειες χρηματοδότησης από την Περιφέρεια με συχνή αλληλογραφία και επικοινωνία. Ανταποκρίθηκε ο περιφερειάρχης, επισκέφτηκε το γήπεδο μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και κλιμάκιο τεχνικών υπηρεσιών.

Του ζητήθηκε να γίνει άμεσα ο αγωνιστικός χώρος, μετατρέποντας τον πλαστικό τάπητα σε φυσικό, χωρίς βέβαια να αποξηλωθούν οι παλιές υποδομές που έγιναν πριν πέντε περίπου χρόνια.

Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα μέχρι τις 15 Αυγούστου και σε δεύτερη φάση να γίνει ανέγερση της θύρας 3. Δόθηκε η υπόσχεση από τον περιφερειάρχη ότι το έργο θα υλοποιηθεί άμεσα. Εγώ του ζήτησα μέχρι τις 15 Αυγούστου, αυτός απάντησε θετικά ότι θα κάνει όλες τις προσπάθειες που μπορούν να γίνουν και από εκείνη την ημέρα που ήρθε (σ.σ. Πέμπτη 6/6), είμαστε σε συχνή καθημερινή επαφή με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας, ώστε να κατατεθεί μία μελέτη και να μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα το έργο. Βγήκε ένα σημαντικό ποσό, αλλά δεν είναι τόσο το ύψος της χρηματοδότησης, αλλά ο χρόνος υλοποίησης, γιατί το γηπεδικό για μας είναι άμεσο μ’ όλα αυτά που έχουμε δει την τελευταία με πενταετία να γίνονται με την ομάδα μας.

Η αποξήλωση και η μεταφορά του πλαστικού τάπητα δίπλα στον ΟΣΕ θα γίνει με χρήματα της ΠΑΕ Νίκη. Όταν είναι έτοιμος ο φυσικός χλοοτάπητας που θα μπει, ο χρόνος είναι περίπου 40 ημέρες.  Σε ό,τι αφορά την υποδομή, οι εργασίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμπλήρωση με άμμο, για να δημιουργηθεί ένα φυτικό υπόστρωμα και να πέσει πάνω έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας που είναι σε ρολά, γιατί το αποστραγγιστικό υπόστρωμα υπάρχει.

Η χρήση ενός φυσικού χλοοτάπητα είναι το πολύ μέχρι έξι ώρες την εβδομάδα. Το να χρησιμοποιήσουμε το «Παντελής Μαγουλάς» και ως έδρα σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα έργα, όπως χώροι πρόσβασης, για να αδειοδοτηθεί από την περιφέρεια και από τη Super League 2. Θα δώσουμε μια μάχη με τον χρόνο, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε την πρώτη αγωνιστική εύκολα στο «Παντελής Μαγουλάς».

Επίσης, μετά τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του δημάρχου, έγινε άμεσα αίτημα παραχώρησης της Νεάπολης για αποκλειστική τριετή χρήση, ώστε η ομάδα να μπορεί και να προπονείται και να δίνει αγώνες φιλικούς ή επίσημους σε μία εναλλακτική έδρα. Αυτό το αίτημα δεν έχει απαντηθεί ακόμη».

Για το αν θα συνεχίσει στη διοίκηση της ΠΑΕ: «Εγώ θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και πάντα κοντά στον Αλέξη. Άλλωστε μαζί είμαστε. Σίγουρα θα κάνω αγώνα, ώστε να τελειώσει και να βελτιωθεί και το γηπεδικό. Για τα θέματα της πρώτης ομάδας θα γίνουν όλα σε συνεννόηση με τον Αλέξη».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.