ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στον τελικό κυπέλλου Γυναικών την Τετάρτη!

Γέμισε το πρόγραμμα με τελικούς και ημιτελικούς στον Βόλο!

Αν νομίζει κανείς ότι μόνο τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου Ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη έχει στο πρόγραμμά της η πόλη του Βόλου, έρχεται η πραγματικότητα να τον διαψεύσει ήδη από την ερχόμενη Τετάρτη με έναν ακόμη τελικό ποδοσφαίρου να φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο ορισμένος για την Τετάρτη 22 Μαΐου τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, με ώρα έναρξης τις 16:00, κάτι που ανακοινώθηκε επισήμως μόλις το μεσημέρι της Δευτέρας 20 του μηνός! Η ημερομηνία ήταν γνωστή και απέμενε ο χώρος διεξαγωγής, οπότε το Πανθεσσαλικό μπήκε στον χάρτη!

Δεν είναι και πάλι ούτε αυτός ο τελευταίος αγώνας που φιλοξενείται τις επόμενες ημέρες στον Βόλο, με Αττική και Θεσσαλονίκη να συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους! Την Τετάρτη 22 του μηνός επίσης, στον Βόλο και στο Βασδέκειο, διεξάγεται ο τελικός Μικτών Γυναικών ΕΠΣ, ανάμεσα στις ομάδες της Αθήνας και της Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης), με ώρα έναρξης τις 11:00!

Τελειώσαμε; Όχι φυσικά. Μία μέρα μετά, την Πέμπτη δηλαδή 23 Μαΐου, στο «Παντελής Μαγουλάς» και στις 17:00 έχουμε τον ημιτελικό των ομάδων Κ14 ανάμεσα στις ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη).

Βέβαια, το βασικό ερώτημα είναι με ποια δεδομένα θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Γυναικών, πόσοι φίλαθλοι θα έρθουν (αν θα δοθούν εισιτήρια), και τι προετοιμασία έχει γίνει σε τοπικό επίπεδο, με την απόφαση για το Πανθεσσαλικό να έρχεται στο προσκήνιο 48 ώρες πριν την αναμέτρηση…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.