Παπαδόπουλος: «Πέναλτι που δεν δόθηκε αλλά και κατραπακιά»

Για φάση πέναλτι που δεν δόθηκε έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Φαζού. Από εκεί και πέρα χαρακτήρισε τις αποφάσεις της διαιτησίας … κατραπακιά, που την “τρώει” η ομάδα του, όταν πάει να φτάσει κοντά στην κορυφή.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας ανέφερε: « Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του φροντιστή της Καβάλας Βασίλη Βασιλειάδη. Κάποιοι φροντιστές και φυσικοθεραπευτές είναι πιο χρήσιμοι από προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αν δεν ήταν το περιστατικό αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης δε θα ερχόμουν στη συνέντευξη τύπου, λόγω της διαιτησίας. Έπρεπε να σεβαστώ το περιστατικό αυτό και τον Παύλο Δερμιτζάκη που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και τον σέβομαι απεριόριστα. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή δουλεμένη που ξεκινάει από πίσω το παιχνίδι της με γρήγορους επιθετικούς. Ημασταν καλά διαβασμένοι και μπλοκάραμε τους επιθετικούς ειδικά στο α’ μέρος. Λόγω της διαιτησίας αλλάξανε τα πάντα στο β’ μέρος. Μας έδωσε μια αποβολή γιατί ο παίκτης μας του είπε: “δώσε και σε μας ένα φάουλ”. Εκεί κρίθηκαν όλα. Παρόλα αυτά και με 10 παίκτες ρισκάραμε πάρα πολύ. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοι έκαναν καθυστερήσεις και λόγω άγχους. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στο 86′ και μετά μπήκε το δεύτερο γκολ. Όταν κερδίζει μια ομάδα, η νίκη είναι δίκαιη και δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία. Αδικήθηκε και η Καβάλα σε πολλά παιχνίδια. Εμείς όταν πάμε να φτάσουμε πολύ κοντά, τρώμε μια κατραπακιά από αυτούς και μας στέλνουν πίσω. Το ίδιο έγινε με τον Ιωνικό, το ίδιο έγινε και σήμερα».

Από την πλευρά της Καβάλας, ο Παύλος Δερμιτζάκης σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μου, εκτός από την όχι καλή εικόνα που δείχναμε στα τελευταία παιχνίδια. Κυρίως για τα αποτελέσματα, γιατί κάναμε μια καλή προσπάθεια και δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε σαν ομάδα.

Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Όλα τα παιδιά είχαν ένα ιδιαίτερο άγχος. Για να πάρουμε μια νίκη πρέπει να σκοράρουμε, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια η ομάδα δεν είχε πετύχει γκολ. Μαζί με το χαμό του αγαπημένου μας φροντιστή Βασίλη, αυτό το γεγονός έδωσε μεγάλη φόρτιση στην ομάδα. Απέναντι μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, γιατί έχει ένα πολύ καλό καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Η εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια.

Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας που έχει αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό. Έλειπε η ποιότητα, είχε πολλά φάουλ με πολλές διακοπές. Εμείς προηγηθήκαμε με 1-0 νωρίς στο β’ μέρος και αποκτήσαμε ένα πλεονέκτημα με την αποβολή του Φαζού, ενώ ο αντίπαλος μας πίεσε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να είμαστε μέχρι το τέλος συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Όλος ο οργανισμός αφιερώνει τη νίκη στον Βασίλη Βασιλειάδη. Θα κάνουμε με αυτή τη νίκη ήρεμα Χριστούγεννα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να ονειρεύεται για κάτι καλό, αφού κάνει και πολύ καλή δουλειά ο κ. Παπαδόπουλος».

Πηγή: proininews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.