Παπαγιάννης και Χατζής κατά Μπέου στη ΓΣ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο απολογισμός αλλά και η διεξαγωγή των εκλογών ήταν τα κύρια θέματα στην πρόσφατη ΓΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, ωστόσο οι τοποθετήσεις των Θανάση Παπαγιάννη και Ιάσονα Χατζή, που εμφανίστηκαν αρκετά αιχμηροί κατά του Αχιλλέα Μπέου, προκάλεσαν αίσθηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαγιάννης κάλεσε τους νέους να μπουν μπροστά, και να σκεφτούν από τώρα τι θα έχουν κάνει και τι θα κάνουν στη γιορτή των 100 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, το 2037. Ωστόσο για τον Αχιλλέα Μπέο σημείωσε: «Τώρα ήρθε η ώρα κε Μπέο να πάρεις την Πύδνα και να φύγεις από εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσεις αυτό στο οποίο είμαστε (σ.σ. το γήπεδο της Άλλης Μεριάς), στον Ερασιτέχνη. Δεν έχεις το δικαίωμα να το στερήσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα δεις ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα. Όπως είπα σε μερικούς, ο Μπέος φοβάται μόνο. Αν δεν νιώσει τον φόβο, θα μας πνίξει, θα μας τελειώσει. Μόνο με τον φόβο ο Μπέος θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Γι’ αυτό λοιπόν η νεολαία μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου να μην αποκτήσει το γήπεδο για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αλλιώς, εγώ θα το τονίσω, θα χυθεί αίμα, θα πέσει νεκρός, από αυτούς που θα υπερασπιστούν αυτόν τον χώρο. Είναι χώρος της νεολαίας. Όσο υπάρχει νεολαία και ΔΣ, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χάνεται ποτέ. Αν νομίζει ο καθένας ότι μπορεί αυτό που έχει στο μυαλό του να το κάνει και πράξη θα βρει μεγάλη αντίσταση.

Παράλληλα, κάλεσε το ΔΣ του συλλόγου  να μην πληρώνουν οι μικροί παίκτες και τα χρήματα για τις ακαδημίες να προέρχονται από δωρεές. «Γύρω στις 3 χιλιάδες φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι δωρεά για τα παιδιά από μένα» κατέληξε.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάσων Χατζής στάθηκε μόνο στον Αχιλλέα Μπέο. «Όφειλε ν’ αναγνωρίσει την προσπάθεια, τα χρήματα και τη συμμετοχή της δική μας, όταν αυτός ήταν στη φυλακή. Εμείς του σταθήκαμε, τον αποζημιώσαμε, όπως και το πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε την ομάδα μας και  μιλάω για το ΠΑΣΟΚ που δεν ξαναείδε στον ήλιο μοίρα. Κάναμε διαδήλωση 5-6 χιλιάδων ατόμων και τον αποκαταστήσαμε. Δυστυχώς τα ξέχασε όλα αυτά. Ο Ερασιτέχνης πήγε στο… νεκροταφείο κι εγώ περίμενα τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ηγήθηκαν της ΠΑΕ» σημείωσε αρχικά.

Επίσης ανέφερε: «Δυστυχώς, στην πρώτη επίσημη του Ερασιτέχνη βρήκαμε αλυσίδες και φορτηγά και κάναμε στο πεζοδρόμιο τη μεγάλη εκδήλωση με τον Ολυμπιακό Βόλου κλεισμένο έξω από το Στάδιο. Μας προπηλάκισε μας είπε (σ.σ. χαρακτηρισμούς) μας λοιδόρησε. Μας έστειλε στο δικαστήριο, που 83 χρόνια δεν έχω πάει, για συκοφαντική δυσφήμιση, αυτός που συνέχεια είναι στα δικαστήρια. Η τελευταία του πράξη ήταν στο Πανθεσσαλικό όταν είπε σε 4 χιλιάδες κόσμου ότι «θα σας π!@#ω όλους» και έβγαλε και μία ταμπέλα «μία ομάδα, μία πόλη». Δεν είχε αυτή η πόλη μία ομάδα με 17 χιλιάδες, το ξέχασε; Επειδή συμμετείχα σ’ αυτήν τη διοίκηση, του επιστρέφω όλα αυτά, γιατί είπε και ότι δεν είμαστε άξιοι να φτιάξουμε ένα περίπτερο. Ποιος, αυτός εμένα; Ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι, τι έχω προσφέρει και τι έχω κάνει στη ζωή μου και στην πόλη μου. Έχω περάσει και από τον Δήμο Βόλου και γνωρίζω πολλά πράγματα. Έχω αηδιάσει πραγματικά και είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του κυρίου και όλων αυτών που είναι στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα που είναι εκεί από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.