Παπακωνσταντίνου: «Αλλοιώνεται αλλά δεν χάνεται το πλεονέκτημα της εξ αρχής αδειοδότησης»

Την ώρα που η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ισχύσουν οι περιορισμοί για τις περισσότερες ομάδες της Super League 2 όσον αφορά τα μεταγραφικά, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου Αλέξης Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι το πλεονέκτημα των ομάδων που είχαν εξ αρχής αδειοδότηση δεν χάνεται, έστω και αν αλλοιώνεται.

Θεωρώ ότι ενώ με βάση τον νόμο είναι «λάθος», αν ξεκινήσει σε εύλογο χρόνο το πρωτάθλημα το πλεονέκτημα μίας ομάδας που είχε αδειοδότηση (σ.σ. εξ αρχής), κατά έναν βαθμό δεν το χάνει» σημείωσε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου στη ραδιοφωνική του συνέντευξη (Blue Heart FM) για να εξηγήσει τη σκέψη του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιας και η Νίκη είχε εξ αρχής αδειοδότηση: «Είχαμε επιλογές στους ποδοσφαιριστές, κάναμε προετοιμασία, έχουμε οργανωθεί. Αυτές οι ομάδες (σ.σ. που δεν είχαν αδειοδοτηθεί εξ αρχής), κάποιες ναι είχαν αυτά τα παιδιά στο ρόστερ τους, υπήρχε όμως μία μεγάλη αβεβαιότητα, που δεν είναι καλό σε έναν οργανισμό ούτε στην προετοιμασία κλπ. Οπότε ένα σχετικό πλεονέκτημα το διατηρείς. Βέβαια το πλεονέκτημα που βάσει νομοθεσίας έπρεπε να είχες χάνεται λίγο, αλλοιώνεται. Αλλά δεν είναι καταστροφικό, να το πούμε έτσι».

Με την ΠΑΕ ΑΕΛ πάντως να έχει ανακοινώσει την απόφασή της να προσφύγει στο  Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου φάνηκε να προεξοφλεί το αποτέλεσμα μίας τέτοιας κίνησης. «Δίκιο και να έχει η προσφυγή, θα βγουν να πουν -και θα μας θυμηθείτε- ότι 200 ποδοσφαιριστές μένουν στον δρόμο και καταστρέφονται» σημείωσε, ενώ από τη πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης σημείωσε: «Φωνάζουν οι ίδιοι που δεν πληρώνονται να παίξουν και μετά θα φωνάζουν ότι δεν πληρώνονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.