Παπακωνσταντίνου: «Μας πολεμά η μειονότητα του ποδοσφαίρου»

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος» το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της Νίκης Βόλου

Μήνυμα να μην ανησυχεί ο κόσμος έστειλε με ραδιοφωνικές δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη, Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Blueheart FM), μετά τη σημερινή κλήρωση της Football League και την τοποθέτηση της ομάδας παράλληλα στον νότιο όμιλο.

«Εμείς εδώ είμαστε και βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι κοντά μας και αυτό έχει σημασία. Το βασικό μήνυμα στον κόσμο είναι να μην συγχίζεται και να μην στενοχωριέται. Ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα είναι ενώ φαίνεται ότι είναι από ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι είναι από μειονότητα και αυτό που αναπαράγεται και το μεγεθύνουν κάποιοι για δικό τους όφελος, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Επίσης συμπλήρωσε: «Για Βόρειο-Νότιο Όμιλο είχαμε δεχθεί ένα ερώτημα από τη Λίγκα πριν από περίπου έναν μήνα και είχαμε πει να γίνει κλήρωση. Για την κλήρωση και ο απλός κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτή που έγινε, με παντελή έλλειψη διαφάνειας, χωρίς εκπροσώπους απ΄ όλους τους ενδιαφερόμενους και απλά ενημερώνουν μετά. Αδυνατώ καν να το σχολιάσω».

Όσον αφορά το διαιτητικό ανέφερε: «Εμείς δεν παραιτηθήκαμε από κάποια διαδικασία στο διαιτητικό. Αν βγει υπέρ μας προφανώς ακυρώνει όλες τις περαιτέρω ενέργειες και πράξεις και αν από τη στιγμή που έχουν προβεί σε κάποιες ενέργειες για να είσαι εσύ εμπρόθεσμος, πρέπει να κάνεις και άλλες κινήσεις και τις γνωρίζουν πολύ καλά, όπως και ο κόσμος. Ο κόσμος να μην ανησυχεί και να μην στενοχωριέται. Εμείς αντιπροσωπεύουμε όπως και ο κόσμος κάτι πολύ διαφορετικό από τη μειονότητα αυτή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.