Παραίτηση Κουσκούνη από τον ΑΣ Βόλος 2004 με αιχμές κατά της διοίκησης!

Κάνοντας λόγο για έντονη διαφωνία και για άδοξη λύση της συνεργασίας

Ο Βόλος 2004 οδεύει προς τη Β’ Εθνική, με την προπονήτρια που στήριξε την ομάδα εδώ και έξι χρόνια, Έλενα Κουσκούνη, να παραιτείται από το πόστο της, αφήνοντας πολλές αιχμές κατά της διοίκησης!

Κάνοντας λόγο για έντονη διαφωνία, η Έλενα Κουσκούνη αναφέρει παράλληλα ότι υπήρχαν πολλά οργανωτικά προβλήματα που δεν διευθετήθηκαν ποτέ από τους αρμόδιους! Σημειώνει με νόημα πάντως ότι η ομάδα αποτελούσε την ομάδα της, και ότι η ίδια έκανε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτήν.

Η ανακοίνωση της Έλενας Κουσκούνη: «Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια ως προπονήτρια στην ομάδα Α.Σ. Βόλος 2004, δυστυχώς η συνεργασία μας λύνεται άδοξα και πρόωρα λόγω έντονης διαφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας. Η ομάδα αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό πολλαπλά οργανωτικά προβλήματα τα οποία δεν διευθετήθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα τη καθοδικά πορεία της από τα Χριστούγεννα και έπειτα.

Όλα αυτά οδήγησαν στην μεταξύ μας ρήξη και δυστυχώς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με οδήγησαν, μετά λύπης και απογοήτευσης, στην παραίτησή μου! Η ομάδα αυτή αποτελούσε την ομάδα ΜΟΥ από την αρχή της δημιουργίας της και τα τελευταία χρόνια προσωπικά έχω προσπαθήσει, από το πόστο της προπονήτριας, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα, για να ανέβει ξανά στην Α’ Εθνική αλλά και να παραμείνει. Ευχαριστώ όλες μου τις παίκτριες που ήταν δίπλα μου τόσα χρόνια και στήριξαν το όραμά μου γι’ αυτή την ομάδα και τις εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.