Παραιτήθηκε η Άννα Χαζηπλάτων από τη ΔΕ της Νίκης Βόλου: «Δέχθηκα σφοδρές πιέσεις»

Υποστηρίζοντας ότι κάποιοι δεν την ήθελαν στην προεδρία

Με ανακοίνωσή της, η κα Άννα Χατζηπλάτων έκανε γνωστό ότι τελικά αποτελεί παρελθόν από τη θέση της επικεφαλής στη ΔΕ της μπασκετικής Νίκης Βόλου, σημειώνοντας ότι δέχθηκε σφοδρές πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση! Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι στόχος της ήταν η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Εθνική και εύχεται η νέα Διοικούσα να εγγυηθεί την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του τμήματος, όπως σημειώνει ότι έκανε αυτή.

Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωσή της, η κα Χατζηπλάτων αναφέρει τα εξής: «Μετά τη χθεσινή συνάντηση μου με τον Ανδρέα Μαύρο και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα, οι οποίοι μου ανακοίνωσαν επίσημα την παραίτησή τους και παρά το γεγονός ότι ήδη είχα προετοιμάσει την πορεία της ομάδας μετά την αποχώρησή τους, δέχθηκα σφοδρές πιέσεις, οι οποίες με οδήγησαν στο να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της Δ.Ε. του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της Nίκης Βόλου.  Άλλωστε είναι μία θέση που ενεργοποιείται από το ΔΣ του Συλλόγου της Νίκη Βόλου και απενεργοποιείται από το ίδιο.

Τη θέση αυτή την ανέλαβα με πολλή όρεξη, ελπίδα για αλλαγές και με όραμα να προσδώσω  δυναμική και κύρος στο Τμήμα, προσφέροντάς παράλληλα την οικονομική μου στήριξη. Δυστυχώς κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό.

Το εγχείρημά μου ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο. Επιχείρησα να ηγηθώ ενός τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών,  εισχωρώντας σε έναν απόλυτα ανδροκρατούμενο χώρο, καταρρίπτοντας τις προκαταλήψεις και τα έμφυλα στερεότυπα. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι ο χώρος δεν είναι ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Το σχέδιό μου ήταν η ομάδα της Νίκης Βόλου να ανέβει στην Α2 κατηγορία του Εθνικού Πρωταθλήματος αλλά δυστυχώς για ακόμη μία φορά η Νίκη «τρώει» τα παιδιά της.

Μακάρι η νέα  Διοικούσα Επιτροπή να εγγυηθεί, όπως έκανα  εγώ,   ότι θα εκπληρωθούν στο ακέραιο οι οικονομικές υποχρεώσεις του Τμήματος.

Επιπλέον εγώ και ο σύζυγός μου παραιτηθήκαμε από τη Διοίκηση της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο,  τους χορηγούς και κάποιους από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και του  Δ.Σ.  της Νίκης Βόλου, όπως και τα μέλη  του Δ.Σ. του «Blue Club που μου συμπαραστάθηκαν  σε αυτό το ιδιαίτερα τολμηρό εγχείρημα που ανέλαβα και κυρίως ευχαριστώ τις εκατοντάδες των γυναικών οι οποίες στάθηκαν στο πλευρό μου και θέλησαν να βοηθήσουν, καθώς έλαβα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης και  ελπίδας για αλλαγές.

Ευχαριστώ πολύ τους μεγάλους  χορηγούς  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τη συμπαράστασή τους στο εγχείρημά μου, οι οποίοι μετά την παραίτησή μου δεν επιθυμούν πλέον την ενεργοποίηση των χορηγιών τους.  Είναι γεγονός ότι εάν ήδη είχαν ενεργοποιηθεί,  θα βρισκόμουν σήμερα εκτεθειμένη απέναντί τους.

Ευχαριστώ τέλος τις γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες  επιθυμούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθειά μου, όπως ευχαριστώ και τον  Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  κ. Ηλιόπουλο για την ηθική του συμπαράσταση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.