«Παράνομη η είσοδος στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Βόλου»

Ξέσπασε μέσω διαδικτύου ο πρόεδρος του ΓΣ Βόλου, Αντώνης Χιώτης, καθώς συνεχίζεται να παρατηρείται το φαινόμενο παράνομης εισόδου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τα μέτρα της καραντίνας.

Όπως καταγγέλλει μέσω του Facebook, ενώ οι εγκαταστάσεις έχουν κλείσει για όλα τα τμήματα του συλλόγου, κάποιοι εισέρχονται παράνομα, αδιαφορώντας για τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Με στενοχωρεί αφάνταστα που αναγκάζομαι για άλλη μια φορά να αναφερθώ στο γεγονός, ότι παρά του ότι οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ έχουν κλείσει για όλα τα τμήματα του συλλόγου, από 13/3/2020, κάποιοι προφανώς νέοι στην ηλικία παραβιάζουν και εισέρχονται παράνομα, κυρίως για να παίξουν μπάσκετ. Έχουμε ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση να εντείνει τους ελέγχους.

Εκείνο όμως που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι πρέπει και τα νέα παιδιά να καταλάβουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν και να σέβονται αλλά και οι γονείς να ενδιαφερθούν περισσότερο και να προστατέψουν και τα ίδια και το κοινωνικό σύνολο» αναφέρει ο κ. Χιώτης στη δήλωσή του…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.